Vedete

Cât câştigă una dintre cele mai tari influencere de la noi! Secretul Alinei Ceuşan

Alina Ceuşan este una dintre cele mai influente prezenţe feminine din lumea virtuală a României, succesul ei fiind asigurat de frumuseţe şi de felul în care şi-a croit cariera în domeniul online.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Cât câştigă una dintre cele mai tari influencere de la noi! Secretul Alinei Ceuşanicon photo

Alina Ceuşan este una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe din România şi se bucură de un real succes în mediul online.

Vedetei îi merge bine pe plan profesional, devenind, în cei şapte ani de când se ocupă de blogul ei de modă să devină cea mai bine plătită vedetă din mediul online de la noi.
Dar ce înseamnă, în fapt, cea mai bine plătită? ”Am abordat-o de curând pe Alina Ceuşan pentru o serie de postări pentru nişte produse cosmetice. Nu voiam pe blog, ci doar pe conturile ei de socializare. Am primit răspunsul imediat. Costa, o postare, 1.500 de euro. Am rămas interzis”, ne-a spus sursa noastră, sub protecţia anonimatului. E adevărat, ne-a precizat respectiva persoană, dacă ar fi fost mai multe postări pe Instagram şi pe Instastory, preţul ar fi scăzut, deşi nu semnificativ.

Cât câştigă una dintre cele mai tari influencere de la noi! Secretul Alinei Ceuşan

Cine este Alina Ceuşan


Alina Ceuşan a cucerit Internul prin blogul său de modă. A câştigat trei ani la rând premiul People's Choice, având sute de mii de fani pe reţelele de socializare şi mii se accesări la o singură postare. "Eu scriu pe blog de 5 ani, în parcursul acestor 5 ani s-au schimbat atât de multe lucruri. Eu în sine am rămas aceeaşi. Cred că viaţă mea s-a schimbat în bine.  Mie îmi e foarte bine pot să va spun că un blogger în România sau în situaţia mea câştigi atât de bine, încât să ţi poţi permite o vacanţă, o geantă, orice vrei tu pe cont propriu. (...) Sunt logodita deja de 4 ani şi vine şi nuntă, deci lucrurile sunt perfecte în viaţă amoroasă că să spun aşa. El nu este o fire geloasă, tot timpul mă susţine şi mă lasă să fac ceea ce vreau şi, în mod evident ceea ce fac, mă ajută să evoluez, că e tot timpul lângă mine şi mă ajută şi mă susţine", a povestit Alina Ceuşan, acum doi ani, pentru Antena Stars
Mai mult, considerată nu doar cea mai bogată influencer de la noi, ci şi cea mai sexy, Alina Ceuşan recunoaşte că nu este 100% naturală. Mai exact, ea şi-a operat nasul şi nu îi este ruşine să recunoască acest lucru.
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune