Cât de fericită era Adriana! Imagini emoționante cu victima ucigașului olandez realizate iarna trecută, la un loc de joacă din București! Fetița, inclusă într-un program de voluntariat

Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani ucisă de pedofilul olandez, făcea parte dintr-un program umanitar și a fost la București la începutul acestui an alături de mai mulți copii proveniți din medii defavorizate.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Imagini cu micuța de 11 ani ucisă în urmă cu câteva zile de pedofilul olandez au fost postate pe pagina evenimentului ”Our Big Day Out”, organizat anual de Asociația Sister. În luna ianuarie, Adriana Mihaela Fieraru a venit la București alături de mai mulți defavorizați.

Aceștia au avut ocazia să-și petreacă câteva ore la un loc de joacă din București, au avut parte de un program artistic și au primit cadouri de la voluntarii care au organizat evenimentul. Adriana apare în imagini zâmbind fericită alături de alți copii care au fost prezenți la eveniment.

Adriana Mihaela Fieraru nu era la prima experiență în cadrul programului ”Our Big Day Out”. Ea a participat și în anii trecuți la ediția de iarnă a mini-vacanței puse la cale de voluntarii asociației. De altfel, imediat după ce informația legată de dispariția fetiței a fost făcută publică, pe pagina de soicalizare a asociației s-a făcut un apel pentru găsirea micuței.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Adriana, găsită fără viață după două zile de căutări

”Our Big Day Out” este un program de voluntariat adresat atât copiilor instituționalizați, a bătrânilor care locuiesc în azil dar și a familiilor defavorizate. Programul a ajuns la ediția a 14-a și până acum a avut peste 3.500 de beneficiari iar la el au lucrat mai mult de 2.000 de voluntari.

Citeste si: S-a întâmplat acum 9 ani, tot în Gura Șuții! ”O fată de 14 ani din Gura Şuţii a fost sechestrată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi!”

Citeste si: Olandezul s-a sinucis degeaba! Cum i-a salvat justiția pe pedofilii străini din România?

Citeste si: Detalii incredibile neștiute până acum! Pedofilul olandez vorbea românește: „Unde mergi, fetița? Hai să te duc eu!”

Adriana Mihaela Fieraru, o fetiță de 11 ani din localitatea Gura Șuții, a dispărut pe 20 septembrie pe drumul de la școală către casă. Două zile mai târziu, ea a fost găsită fără viață, pe un câmp din apropiere. Suspectul, un cetățean olandez, a murit și el câtva zile mai târziu în urma unui accident auto. Autoritățile cred că acesta s-a sinucis după ce s-a aflat identitatea lui.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Revoltător! Și-a schingiuit copilul și i-a trimis fotografiile soției care îl părăsise! Îl luase acasă, pe motiv că i-a fost dor de el, dar seara s-a transformat într-o poveste...

Imagini noi cu olandezul acuzat de crima din Dâmbovița! Ce făcea noaptea în București

Pedofilul olandez: ”Mi-ai dat block pe Facebook și urmează să mori”! Piesa bizară compusă de Joop pe vremea când făcea pe DJ-ul

Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Anunț cumplit despre FUEGO! NU a mai rezistat. Ce s-a întâmplat cu marele cântăreț

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Gigi Becali renunță la tot și pleacă: „Nimeni n-a mai făcut-o după Revoluție”

Pedofilul olandez: ”Mi-ai dat block pe Facebook și urmează să mori”! Piesa bizară compusă de Joop pe vremea când făcea pe DJ-ul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies