Olandezul s-a sinucis degeaba! Cum i-a salvat justiția pe pedofilii străini din România?

Olandezul acuzat că a violat și ucis o fetiță în România s-a sinucis degeaba. Justiția noastră s-a dovedit a fi permisivă cu străinii care comit astfel de fapte pe teritoriul țării.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cele mai grave cazuri de tipul celor comise de cetățeanul olandez în România au fost tratate cu indulgență de justiția din România. Fie că este vorba despre infractori străini sau chiar români, agresorii au primit pedepse ușoare, unii dintre ei fiind deja liberi.

Citeste si: Date oficiale: ADN-ul recoltat din Gura Șuții este al olandezeului care a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea Adrianei. Zeci de persoane o conduc pe ultimul drum pe victima pedofilului olandez

Citeste si: O fetiță de doi ani nu este acceptată la creșă pentru un motiv terifiant: “Ar putea speria alți copii.”

Olandezul condamnat la 6 ani a dat procuratura în judecată

fara descriere

În 2015, cazul olandezului Reerink D. a făcut mare vâlvă în România. Bărbatul a obosit să facă naveta de la Amnsterdam, așa că s-a mutat de-a binelea în țara noastră și a început să-și facă de cap. El a închiriat un apartament în Sibiu unde a adus băieți minori cu care întreținea relații sexuale contra unor sume de bani cuprinse între 20 și 100 de euro. Copiii erau racolați de pe stradă. La percheziția informatică au fost găsite mai multe imagini cu pornografie infantilă. Olandezul a fost condamnat la 6 ani de închisoare și plata a 10.000 lei către victime cu titlu de daune morale. Anul trecut, el a dat procuratura în judecată pe motiv că i-a confiscat degeaba telefonul pe care îl vrea acum înapoi.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate