Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, după decesul tatălui său! FOTO

Din poze se vede cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, Max.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe. Fostul om de radio şi televiziune, care a decedat pe 19 martie 2018, la doar 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, dar şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, pe care îi avea ce-a de-a doua sa soţie, Petruţa. Gheorghe a avut o relaţie apropiată şi cu copiii săi vitregi. (vezi o fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe)

Citeste si: Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, la patru luni dupa moartea acestuia! Petruta Gheroghe a fost ingrozita: „M-am trezit in intuneric, frig si spaima”

Citeste si: Medicul care l-a operat pe Busu a făcut primele declaraţii: "Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, din păcate..."

Citeste si: Fata vitrega a lui Andrei Gheorghe a cantat in fata a zeci de mii de oameni!

Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe. Max a scis un mesaj la moartea tatălui său

Max chiar a scris un mesaj în stilul tatălui său, după decesul acestuia: „Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioților, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriți voi de ciudă că n-o să aflați niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viață, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteți, îngrămădiri de incertitudini și erori, lepădături ale universului! Pupa-ți-aș tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceți 13-14 că nu știți cine e Pascal, nu știți cine e Dostoievski, nu știți cine e Bukowski? Dar știți să mă bociți mioritic, că ce băiat bun era arogantu' și infatuatu' ăla, unicul și supremul om de radio și TV. Halal să-ți fie, națiune de bocitoare!”.

Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe. Max are o fizionomie schimbată 

Se vede cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe. În prezent, la un an de la tragedie, Max are o fizionomie schimbată, suferinţa şi ieşirea din adolescenţă fâcând să nu mai aibă figura de copil cu care îşi obişnuise apropiaţii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: