Cât de sexy era Ciprian Silași la 18 ani! Războinicul apare într-o imagine incredibilă realizată în anii 2000

O imagine cu Ciprian Silași în tinerețe face valuri pe site-urile de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ciprian Silași este cunoscut din cariera de interpret de muzică populară și din cea de ”războinic” de la Exatlon. De asemenea, se știe că acesta a cochetat o vreme cu modelingului. Nimeni nu s-a gândit însă că Silași arăta așa în urmă cu 18 ani.

O imagine cu Ciprian Silași de pe vremea când acesta abia era adolescent face ravagii în acest moment pe site-urile de socializare. Războinicul apare aici la bustul gol, îmbrăcat doar cu o pereche de blue-jeans, cu părul lung și breton ”peste ochi”. În imagine apare și un coleg de-al său de la acea vreme, la fel de tânăr și de musculos ca și el.

Citeste si: Ciprian Silaşi şi Iulian Pîtea au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ce se întâmplă acum între ei! Ce s-a petrecut cu ”războinicii” chiar în urmă cu câteva zile

Citeste si: Ce a păţit Iulian Pîtea când s-a întors de la Exatlon! "Am avut parte de încă un şoc"

Citeste si: Pîtea şi Silaşi se visează la Exatlon! Ce au făcut războinicii când s-au întâlnit la Sibiu?

Ciprian Silași, ”racolat” dintr-un restaurant de către un designer

”Toată lumea îmi spunea să fac modă. La un moment dat am plecat din țară să îmi găsesc ceva de lucru, iar într-un restaurant, un designer mi-a propus, în timp ce îl derveam, să fac poze cu el, să fac prezentări. În felul acesta a îneput ”nebunie”. La întoarcerea în țară am început sp iau legătura cu agențiile din București să să încep o colaborare. Așa a început totul, mai mult într-o joacă”, a povestit Ciprian Silași pentru Libertatea cu ceva vreme în urmă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate