Cătălin Botezatu, declaraţie şocantă despre Andreea Bălan! "Telefoane şi carne în frigider"

Cătălin Botezatu, declaraţie şocantă despre Andreea Bălan! Tu eşti de acord cu el?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Cătălin Botezatu are o relaţie foarte bună cu divele mioritice însă când vede o gafă vestimentară uită de orice amiciţie şi "tună şi fulgeră". Iar Andreea Bălan este o "clientă fidelă" a designerului când alcătuieşte topurile celor mai prost îmbrăcate vedete din ţară.

Citeste si: Cătălin Botezatu, în lacrimi! Uite ce l-a dărâmat complet pe designer! "Am plâns mult, recunosc" EXCLUSIV!

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Ei bine, în ciuda criticilor dure, protagonistul nostru spune că o apreciază mult pe solistă.

"Andreea este o femeie frumoasă, talentată, ambiţioasă şi muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea în muzică, iar silueta ei este impecabilă", spune Bote.

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Cătălin Botezatu, declaraţie şocantă despre Andreea Bălan! "Eu o apreciez că are o voce frumoasa, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute"

Când vine vorba despre ţinutele cântăreţei, discursul creatorului de modă trece la extrema cealaltă. După afirmaţiile laudative, Cătălin face câteva aprecieri aspre la adresa îndrăgitei artiste.

"Andreea Bălan s-a supărat că am comentat-o de două ori. Eu o apreciez că are o voce frumoasă, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute... Este un artist desăvârşit, iar eu o stimez. Din punct de vedere vestimentar însă mai are mult de lucrat. Fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Observ totuşi o schimbare mică în bine, dar e cale lungă până la "aşa da", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Cătălin Botezatu detonează BOMBA la Puterea Dragostei! Celebrul designer vorbește despre Roxana: "Aş putea să fac din ea un manechin de podium" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO...

Salata care face minuni pentru ficat și vezica biliară: Se face din planta pe care ai ignorat-o total până acum

Christina Ich s-a cuplat cu Alex Piţurcă, dar uite ce spune despre sărutul cu Bote! "Mi-a plăcut să mă sărut cu el! Ce, vreţi să vă mint, să spun că îmi venea să vomit?"

Cătălin Botezatu, reacţie SURPRIZĂ după împăcarea dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Vezi cum l-a avertizat pe milionar! "Dificilă, geloasă şi vulcanică" EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies