Vedete

Catalin Botezatu, declaratii senzationale despre Bianca Dragusanu! Vezi daca si-ar dori sa se impace cu ea. Raspunsul lui e incredibil! "Cea mai mare dovada de dragoste"

Catalin Botezatu, declaratie incredibila despre Bianca Dragusanu. Se vede ca a iubit-o foarte mult.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Catalin Botezatu, declaratii senzationale despre Bianca Dragusanu! Vezi daca si-ar dori sa se impace cu ea. Raspunsul lui e incredibil! "Cea mai mare dovada de dragoste" icon photo

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au despartit in urma cu mai bine de sapte ani, dupa o poveste de dragoste tumultuoasa care a si adus-o de altfel in atentia publicului, prima oara, pe frumoasa blonda.

Ei bine, daca de regula dupa o ruptura sentimentala fostii parteneri dezvolta resentimente unul fata de celalal in cazul protagonistilor nostri situatia este total diferite. Ei au ramas foarte buni prieteni.

Bote este extrem de mandru de prezentatoarea de la "Te vreau langa mine" si spune ca a anticipat ca aceasta va evolua repede in showbiz si ca-si va construi o cariera solida. A fost printre putinii care au crezut in Bianca, dar s-a dovedit ca pronosticul lui a fost corect.

"Am zis in 2010 ca Bianca va face afaceri, si asa este… Am spus ca o sa demonstreze ca nu este doar o blonda frumoasa sau doar “Blonda lui Bote”, asa cum se zicea la inceput, ci va fi o persoana publica, pe picioarele ei, ca va prezenta o emisiune, si asa e… Ma bucur mult ca a reusit", a declarat Botezatu.

Intrebat daca si-ar dori sa se impace cu Bianca, designerul ne-a raspuns fara ezitare si la aceasta curiozitate.

"Nu se mai pune problema de o impacare dupa atatia ani. Fiecare are viata lui. Au fost multe femei la bratul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rau ca nu mai sunt Bianca, stii cum e… in momentul in care vezi ca o persoana are nevoie de libertate, ii dai drumul sa zboare mai departe. E ca o pasare care, daca tii la ea si o iubesti cu adevarat, o lasi sa se duca unde vrea ea, nu o pastrezi intr-o colivie de aur, sa te bucuri doar tu privind-o si ascultandu-i trilurile. Bianca era o astfel de femeie, una libera, si asa va fi intotdeauna. Nu poate fi incorsetata de nimeni ca sa se poata dezvolta. Repet, cea mai mare dovada de dragoste pentru o persoana pe care o iubesti este sa ii dai libertate si chiar sa ii dai voie sa plece de langa tine, daca asta o face mai fericita", a declarat celebrul creator de moda.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune