Bianca Dragusanu raspunde, in sfarsit, la intrebarea care sta pe buzele tuturor: "De unde are atatia bani?" Vedeta si-a enumerat sursele de venit. "Nu vreau sa ma laud" | VIDEO EXCLUSIV

Bianca Dragusanu construieste o avere. Vedeta are mai multe surse importante de venit.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

Bianca Dragusanu a avut o ascensiune fulminanta in cariera, in ultimii doi ani. Ambitioasa si plina de energie, frumoasa blonda si-a dorit sa evolueze de la statutul de asistenta tv la cel de prezentatoare si a muncit mult in sensul acesta.

Protagonista noastra a citit, si-a imbogatit considerabil lexicul, a studiat mai multe carti de marketing, iar intr-un timp scurt a ajuns sa prezinte o emisiune de succes, "Te vreau langa mine", dar si sa fie ambasador de brand pentru mai multe firme cunoscute, majoritatea romanesti.

In plus, afacerea cu rochii de seara si de mireasa a protagonistei noastre a avut un parcurs de invidiat, Bianca bucurandu-se de vanzari din ce in ce mai bune.

Acestea fiind zise, amfitrioana celui mai urmarit show matrimonial din Romania le inchide gurile celor care o credeau doar un chip frumos si un corp sexy.

Bianca Dragusanu construieste o avere. "Cheltuielile sunt mari insa si ele"

Si, ca sa nu mai existe nelamuriri, vedeta a explicat clar de unde castiga bani pe langa contractul cu Kanal D si afacerea cu haine.

"Nu vreau sa ma laud, dar ma aflu chiar si in Piata Unirii pe un bloc, la inaltime. Reprezint o firma de make-up romaneasca si sunt mandra de asta. Totodata sunt imaginea unui site de extensii din par natural, tot o firma romaneasca. E ceva pentru dive (rade). Sunt si imaginea unui salon de infrumuseatre, promovez si un salon de remodelare corporala. As putea sa enumar pana maine, dar sunt foarte multe taxe de platit la stat. Castig bine si din afacerea cu rochii de seara si de mireasa, multumesc lui Dumnezeu. Cheltuielile sunt mari insa si ele, asa este cand ai un copil. Nu pot sa spun exact cat castig, sa dau cifre, pentru ca sunt alti oameni care muncesc de le sar capacele, sa zic asa, pentru banii astia", a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate