Cătălin Botezatu, declarații sincere despre căsătorie! Ce a declarat conscutul jurat de la Bravo, ai Stil! Celebrities! "Consider că dacă doi oameni..."

Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie, dar și despre Bravo, ai stil! Celebrities!, acolo unde este jurat.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Cătălin Botezatu detalii despre căsătorie
Cătălin Botezatu


In articol:

Cătălin Botezatu, cunoscut designer, a făcut dezvăluiri despre căsătorie, dar și despre cum arată sezonul acesta din Bravo, ai stil! Celebrities! Se pare că juratul de la competiția stilistică a dat cărțile pe față și și-a spus părerea despre relația dintre două persoane.

Cătălin Botezatu, detalii sincere despre căsătorie

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că este o persoană destul de transparentă, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities! are și o carieră de succes în lumea modei. Cu toate acestea, viața personală a artistului este una destul tumultuoasă. Întrebat, în cadrul unui interviu, ce părere are despre căsătorie, vedeta a răspuns că el nu cred în această ceremonie.

"Nu, nu cred în instituția căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veșnicie fără a avea nevoie de un act.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru redacția.ro

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cătălin Botezatu detalii despre căsătorie
Cătălin Botezatu, juratul de la Bravo, ai Stil! Celebrities!

De asemenea, Cătălin a mai vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a fi pe placul lui. Deși la momentul actual este burlac, designer-ul susține că se simte destul de bine fără o parteneră de viață.

"Nu am și sunt bine așa cum sunt. Poate că m-aș opri dacă aș găși o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.", a mai adăugat Cătălin.

Cătălin Botezatu, declarații despre sezonul Bravo, ai Stil!  Celebrities!

Cătălin Botezatu detalii despre căsătorie
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre jurații prezenți în competiția stilistică Bravo, ai stil! Celebrities! Întrebat care este cea mai mai mare greșeală pe care nu o poate trece cu vederea, el a răspuns că taxează lipsa de stil.

"Sunt perceput că cel mai dur jurat și primesc, uneori, critici dure din partea publicului. Să nu uităm, însă, că „Bravo, ai stil! Celebrities” este nu numai o emisiune despre stil, este un reality show. Sezonul acesta este un sezon atipic, concurentelor li s-a permis să acatibă stiliști, să apeleze la designeri și atunci, de multe ori, am jurizat atitudinea, personalitatea. Nu pot, însă, să nu taxez lipsa de stil.", a mai declarat designer-ul.

Sursa: Redacția.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lidia Buble și Cătălin Botezatu își fac declarații de dragoste. Iată ce secret a ținut ascuns cântăreața: „Eram disperată, dormeam cu...”

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Cătălin Botezatu, despre despărțirea definitivă dintre Bianca Drăgușanu si Alex Bodi: „Trebuia să rămână cu...”

Cătălin Botezatu, dezvăluiri de coșmar din închisoare. Designerul a împărțit celula cu un mafiot: ”Îmi povestea despre crimele pe care le-a făcut”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies