Cătălin Botezatu, în lacrimi la TV. Angela Similea i-a făcut o urare emoționantă, de ziua lui: "M-a copleșit"

Designerul de modă a fost impresionat până la lacrimi de cuvintele celebrei cântărețe.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România și de peste hotare. Creatorul de modă a reușit, de-a lungul timpul, să câștige respectul și aprecierea oamenilor, dar și a multor vedete de la noi, prin prisma meseriei pe care o practică.

La ceas aniversar, Bote a primit o urare emoționantă din partea Angelei Similea, una dintre artistele pentru care a făcut numeroase creații și pe care o idolatrizează.

Citeste si: Cătălin Botezatu, scenariul perfect pentru o nuntă de vis. Creatorul de modă a dezvăluit cum și-a imaginat că va arăta cea mai frumoasă zi din viața lui: "Cred că ar fi greu de realizat"

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urarea Angelei Similea

Cătălin Botezatu a avut parte de o surpriză spectaculoasă cu doar 8 ore înainte de a împlini 55 de ani. Designerul a primit o urare de zile mari din partea Angelei Similea, una dintre cântărețele pe care le apreciază enorm și cu care a avut onoarea să colaboreze, în repetate rânduri: "Tocmai voiam să spun că o idolatrizam și în timp am avut șansa și onoarea să fac niște videoclipuri superbe.

Pentru vremea aceea erau revoluționare. Pe urmă, când am devenit creator de modă, i-am făcut rochii acestei dive. Pentru mine era...nu știu dacă dânsa realiza, pentru mine era ceva dumnezeiesc. Și așa va rămâne.", a spus Cătălin Botezatu, la "Teo Show".

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urarea Angelei Similea

Cătălin Botezatu și Angela Similea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cunoscuta artistă i-a transmis un mesaj emoționant creatorului de modă, pe care susține că îl admiră pentru munca depusă: "Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească.

Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce.
Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate."
, a fost urarea făcută de Angela Similea, pentru Cătălin Botezatu.

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

 Angela Similea i-a transmis o urare emoționantă lui Cătălin Botezatu, cu ocazia zilei de naștere

Cătălin Botezatu și Angela Similea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Pe tine trebuie să te iubească toată lumea modei din România"

Cătălin Botezatu a rămas fară cuvinte după ce Angela Similea i-a urat un călduros "La mulți ani". Designerul nu și-a mai putu stăpâni lacrimile, semn că vorbele artistei i-au ajuns imediat la suflet:

Citeste si: Cătălin Botezatu, totul despre averea pe care o deține! Ce afaceri are designerul de modă?

"Cătălin Botezatu: -Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia „Să mor de dragoste rănită”, pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc.

Angela Similea: -Pe tine trebuie să te iubească toată lumea modei din România, pentru că tu ai avut curajul să te duci cu pretenție și să iei tot ce se putea lua și aduce aici, în țară, pentru a învăța domnișoarele, doamnele ce înseamnă frumosul în ținută. Felicitări! Eu, personal, îți mulțumesc încă o dată, public.", a continuat discuția celor doi, în platoul "Teo Show".

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies