Cătălin Botezatu, un bărbat greu de cucerit! „Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar...”

Cătălin Botezatu este un bărbat extrem de sexy și nu a dus lipsă companie feminină de-a lungul timpului. Însă femeia de lângă el trebuie să aibă foarte multe calități.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Cătălin Botezatu este un designer apreciat atât la noi în țară cât și peste hotare. Designerul a stat mereu în preajama a multor femei frumoase și susține că a avut relații multe. Pe de altă parte, Cătălin Botezatu susține că este un bărbat greu de cucerit și femeia de lângă el trebuie să aibă foarte multe calități. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre despărțirea definitivă dintre Bianca Drăgușanu si Alex Bodi: „Trebuia să rămână cu...”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

„Femeia ideală, în viziunea mea, trebuie să fie frumoasă, am trăit în lumea asta, printre femei frumoase. Îmi plac femeile care au un simţ dezvoltat al umorului, care ştiu să mă facă fericit, care ştiu să râdă şi să plângă alături de mine. Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar nu pentru că nu îmi plăceau, ci pentru că, poate, nu erau genul meu sau erau prea insistente. Da, sunt foarte greu de cucerit şi pretenţios. Trebuie să ai foarte multe calităţi, a declarat Cătălin Botezatu. 

Citeste si: Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

Cătălin Botezatu, afectat de pandemia de coronavirus 

Cătălin Botezatu a vorbit în cadrul unui interviu pentru Click și despre modul în care a fost el afectat de pandemia de coronavirus. Afaceristul spune că a pierdut pe foarte multe planuri și a trebuit să închidă câteva magazine, dar pe de altă parte, a avut mai multe cntracte de imagine. Asta l-a făcut să ducă o viață liniștită și să se bucure de zilele libere.

Citeste si: Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

„Chiar dacă nu am avut prezentări de modă şi lucrurile s-au încetinit într-o oarecare măsură, contractele de imagine s-au înmulţit, s-au dublat chiar. O parte din afacerile mele au fost afectate. Aşa cum se ştie, fabricile au fost închise, au fost pierderi, am închis magazine, dar am luat-o ca atare, ne-am asumat. Cu toţii am pierdut şi dacă suntem puternici o vom lua de la capăt şi vom recupera”, a mai dezvăluit Cătălin Botezau, potrivit Click! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Când începe noul sezon din „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ora de start a emisiunii de pe Kanal D

Mihai Gâdea, primele detalii despre dispariția de la televizor! Prezentatorul revine pe micile ecrane

Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

Lidia Buble, îngenuncheată după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a izbucnit în lacrimi pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?”

Marcel Pavel respectă sfaturile medicilor, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce are de făcut artistul în fiecare zi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies