Vedete

Catalin Cazacu a fost intrebat despre fosta iubita: "Nu stiu daca stiti, dar..." - Cum a comentat Faimosul ce s-a intamplat cat a fost la Exatlon!

Catalin Cazacu a fost intrebat de Andreea Mantea despre fosta lui iubita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Catalin Cazacu a fost intrebat despre fosta iubita: "Nu stiu daca stiti, dar..." - Cum a comentat Faimosul ce s-a intamplat cat a fost la Exatlon!icon photo

 

Faimosul ar fi vrut sa nu discute despre acest subiect, insa nu a avut de ales. Catalin Cazacu a dat declaratii despre fosta logodnica.

"Nu stiu daca stiti, dar eu am fost cinci luni plecat intr-un loc in care nu am avut... Nu am stiut nimic. Nu am putut fi intrebat, nu eram aici! Fac parte dintre cei care nu au inteles! Sunt dator cu aceasta poveste, dar mi-as dori sa o evit. Dar stiu ca nu pot. Sunt un om asumat. Eu sunt sincer. Cred ca e o dovada de barbatie. Sper ca fiul meu sa invete ca e bine sa fii corect cu tine insuti, lumea oricum te va judeca intr-un fel sau altul! Am venit acasa, am gasit familia intacta, prietenii la fel. Ce am pierdut ramane pierdut! Motivele pierderii nu ca nu le stiu, nici macar nu vreau sa le discut. Sunt surprins placut ca pot sa imi vad de viata mea in liniste. Nu am deranjat pe nimeni si sper ca nimeni sa nu ma deranjeze niciodata. Daca lasi capra sa spuna povestea, lupul va fi personajul negativ. Eu am fost plecat, nu am ce poveste sa spun. Fiecare isi ia alegerile despre care crede ca il vor duce intr-un loc mai fericit. As vorbi despre ceva ce nu stiu. Nu vreau sa dezgrop mortii!  Eu am fost undeva unde erau camere pe noi, tot timpul. Ce era de vazut s-a vazut. Nu cred ca are legatura cu ce a fost acolo, cred ca are legatura cu ce s-a intamplat aici. Eu nu sunt suparat, eu sunt bucuros, vreau sa vad oameni fericiti!", a spus Catalin Cazacu la WOWBIZ.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune