Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate: „S-au scris multe despre mine, bat femei...”

Cătălin Cazacu a vorbit despre rolul pe care îl are în comedia „Faci sau taci”. Ce a spus prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte”.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Comedia polițistă „Faci sau taci” a fost așteptată cu sufletul la gură de toată lumea. 16 vedete cunoscute în toată țara s-au distrat de minune la realizarea celei mai noi comedii românești.

„Ne-am distrat. Am o altă poveste destul de veche. Cu autoritățile nu ne jucăm. Am stat cam 10 zile la Oravița. Efectiv, nu se întâmplă nimic. Totul e pustiu, se închide la 7 seara. Filmam 12 ore pe zi. Eram cazați la singurul hotel. A fost interesant.”, își amintește Codin Maticiuc.

În afară de a cânta, Ana Baniciu joacă și un rol principal. Pentru fiica lui Mircea Baniciu, este o premieră acest film, deoarece este primul său lung metraj.

Citeste si: Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, gânduri mari! ”Am plecat în lume să încerc să îmi găsesc un scop al meu”

Citeste si: Actrița din Betty cea urâtă, GOALĂ la 45 de ani! Imagini incendiare cu actrița, fără haine pe ea

Citeste si: Andreea Mantea, apariție sclipitoare! Internauții au tăbărât imediat cu întrebările: "Ești însărcinată?"

„Mă bucur foarte mult că Iura a avut încredere în mine. M-a sunat și mi-a trimis scenariul. S-a creat un colectiv minunat”, a dezvălut actrița.

Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate despre comedia în care joacă

Regizorul a vorbit despre noua comedie.

„Îmi place foarte mult comedia de situație. Doi prostănaci încurcă pe toată lumea”, a dezvăluit Iura Luncașu.

Am ajuns la casting și am primit un rol mai mare. Mi-am dat seama că eu nu sunt actor și că nu știu ce trebuie să fac. Am fost distribuit într-un rol în care bat femei,  ce să zic, după cinci ani în care s-au scris multe despre mine în ziare”, s-a confesat și Cătălin Cazacu.

Și Giulia joacă în „Faci sau taci”, iar experiența a fost una extrem de intensă.

„O să râdeți copios. Mi se pare o comedie extrem de reușită. Am plâns prima dată când am văzut filmul”, a dezvăluit Giulia emoționată.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate