Cătălin Cazacu explică imaginile în care apare alături de Carmen Negoiţă! Ce spune iubitul Ilincăi Obădescu: „Eu mereu dau de dracu”

Gurile rele credeau că iubitul Ilincăi Obădescu ar fi greşit faţă de ea, dar el a povestit exact ce s-a întâmplat.

Autor: M. B.
 
În timpul emisiunii „Vulturii de Noapte” Bursucul l-a întrebat pe Cătălin Cazacu care a fost cel mai mare ghinion al lui. Iubitul Ilincăi Obădescu a ales să vorbească despre fotografiile recent apărute în presă în care el a fost surprins alături de o altă femeie. Prezentatorul de la Kanal D nu a avut nimic de ascuns, semn că nu i-a greşit iubitei lui, aşa cum au speculat gurile rele, iar femeia din fotografii este doar o prietenă.
 
„Ghinionul la mine se ţine lanţ, adică nu mă lasă. Contrar voinţei mele, eu mereu dau de dracu! Am vrut şi eu vineri seara să duc pe cineva acasă, frumos, că aşa se face. După emisiune am ieşit, am împărţit şi eu taxiul cu cineva, să duc şi eu acasă pe cineva. Era dimineaţă. M-am trezit acum două zile plin de poze cu mine băgând pe cineva în taxi şi o grămadă de vorbe...”, a explicat Cătălin Cazacu. Aşadar întâlnirea dintre el şi Carmen Negoiţă a fost una total nevinovată, iar fostul concurent de la Exatlon nu făcea decât să se asigure că femeia avea să ajungă acasă în siguranţă.
 
„Ghinionul tău ştii care a fost? Că ai mereu aceeaşi geacă de piele. Paparazzi după asta te recunosc. Schimbă geaca de piele!”, a spus imediat Bursucul. 
 
„Eu în teorie fac bine pentru că, având o singură geacă, pot spune că nu a fost de săptămâna asta, ci că a fost de acum cinci săptămâni”, a spus Cătălin Cazacu în glumă.   
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies