Catalin Cazacu porneste motoarele “Cash Taxi”, intr-un nou sezon. Emisiunea va fi difuzata in fiecare miercuri, la ora 23:00, la Kanal D!

Un nou sezon Cash Taxi la Kanal D.

Distribuie pe:

fara descriere

Aprindeti televizoarele, pornesc motoarele! Catalin Cazacu, cel mai simpatic si generos taximetrist, da startul unui nou sezon “Cash Taxi”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D. Prima editie a sezonului doi “Cash Taxi” isi asteapta pasagerii la Constanta, pe litoral, pentru a fi premiati in bani, in functie de raspunsurile oferite la intrebarile adresate de Catalin Cazacu.

Citeste si: Rasturnare de situatie: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat astazi din inchisoare

Citeste si: Și-a abandonat fiica în spital. După 19 ani, a deschis TV-ul și a avut un șoc! Ce a văzut

Citeste si: Andrei era fotbalist la Academia lui Hagi, dar după moartea tatălui său salvând alți oameni, s-a făcut pompier

 

Pasagerii accepta provocarea lansata de Catalin Cazacu de a-i duce la destinatie, gratuit, iar daca raspunsurile acestora sunt cele corecte, vor primi si sume considerabile de bani. Calatorii cu taxiul lui Catalin Cazacu devin foarte creativi pentru a-si recupera una dintre cele trei vieti pe care le au la fiecare cursa; trei tineri au fost de acord ca la jumatatea distantei pana la destinatie, sa coboare din masina si sa isi exerseze abilitatile de hairstilisti pe un trecator care este de acord sa le dea o mana de ajutor, oferindu-se drept “cobai”.

Catalin Cazacu porneste motoarele “Cash Taxi”, intr-un nou sezon. Emisiunea va fi difuzata in fiecare miercuri, la ora 23:00, la Kanal D!

fara descriere

“Incepem un nou sezon <Cash Taxi> plin de surprize! Va salut de aici, de la mare; mai am foarte multi de bani de dat, asa ca turistilor care sunt in vacanta, pe litoralul romanesc, le lansez invitatia de a se urca in taxiul meu. Daca marea si soarele nu va erau de ajuns, eu va mai dau un motiv in plus sa veniti pe litoral: Cash Taxi. De abia astept sa va urcati in masina mea”, spune Catalin Cazacu.

fara descriere

Nu ratati premiera celui de-al doilea sezon “Cash Taxi”, in aceasta seara, la ora 23:00, numai la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate