Și-a abandonat fiica în spital. După 19 ani, a deschis TV-ul și a avut un șoc! Ce a văzut

Ce a văzut o femeie care și-a abandonat acum 19 ani fiica în spital.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

 

fara descriere
La scurt timp după ce s-a născut, Tatiana a fost abandonată în spital de către mama sa. După 20 de ani, a aflat adevărul despere familia sa și a avut un șoc.

Tânăra care a devenit cunoscută în întreaga lume în timpul Jocurilor Paralimpice din Londra, atunci când a cucerit 5 medalii de aur și două argint, devenind cea mai bună înotătoare cu dizabilități.

Ea s-a născut într-un mic sat din apropierea localității Bratsk, în Siberia. Părinții săi biologici i-au dat numele Tatiana, dar ei nu au dorit să-i ofere o familie și au abandonat-o în spital din cauza problemelor de sănătate. Tatiana s-a născut cu hemimelia fibulară, o boală congenitală care i-a afectat memebrele inferioare și a stat timp de un an într-un orfelinat în Siberia, înainte de a ajunge în America.

Citeste si: Un tânăr a căzut într-o groapă cu smoală! Când a ajuns la spital, medicii și-au făcut cruce! Imagini cu impact emoțional

Citeste si: Andrei era fotbalist la Academia lui Hagi, dar după moartea tatălui său salvând alți oameni, s-a făcut pompier

Citeste si: Criminal periculos, căutat în toată țara! A omorât un om și a rănit grav cinci persoane

Când Beth și Steven Long au descoperit fetița în baza de date pentru adopție, au înțeles imediat că își doresc să fie copilul lor. Ei o hotărât să parcurgă jumătate de glob pentru a o adopta și când au ajuns în Rusia, li s-a spus că micuța nu are nicio rudă în viață. Familia adoptivă i-a schimbat numele în Jessica și, după ce picioarele i-au fost amputate la un an și jumătate, copila a învățat să meargă cu proteză.

La 19 ani, Jessica a cucerit lumea întreagă datorită performanțelor sale sportive și a primit numele „sirena”. Ea și-a dorit să își cunoască părinții adevărați, pentru a le mulțumi celor care i-au dat viață.

Ce și-au spus cele două

Mama biologică a fost la un pas de leșin atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica sa, iar când a deschis TV-ul și a văzut-o, a urmărit totul cu multă emoție.

După ani de zile Jessica a vizitat orașul în care s-a născut. Mama sa biologică a izbucnit în plâns când și-a văzut fiica. Ea a îmbrățișat-o pe Jessica și a spus: ”Fetița mea, iartă-mă!”.

Jessica nu a înțeles nici un cuvânt în rusă, dar în acea noapte i-a expediat mamei sale un mesaj prin Facebook: ”Eu, pur și simplu, te iubesc.” Acestea au fost cuvintele la care mama ei nu s-ar fi așteptat niciodată, având în vedere ce a făcut.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate