Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: „Cu adevărat simţi că trăieşti după 200 km/h” FOTO

Fanii Faimosului au văzut că Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior. Recent, campionul la motociclism le-a arătat fanilor desenul pe care şi l-a imprimat pe gambă, realizat la un salon specializat. (citeşte schimbul incredibil de replici dintre Kiriţă şi Cazacu)

Citeste si: Cătălin Cazacu, mesaj de ziua lui Victor Slav: "Lumea spune că te-am stricat, dar trebuie să recunoşti că..."

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Cătălin Cazacu, surprins de Victor Slav și Giani Kiriță! Au sărit de după canapea, în direct, și au început să-i cânte La mulți ani! "De ce ai transpirat, puiule?" - "M-ai speriat, dobitocule!"

Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: "Viaţa începe după 30 de ani" 

E vorba despre el aflat pe motocicletă, iar sub desen se află următorul mesaj, “Viaţa începe după 30 de ani, dar cu adevărat simţi că trăieşti după 200 km/h”, semn că viteza face parte din viaţa lui Cazacu.

fara descriere

Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: "Mult succes în cursele viitoare!” 

Nu mai e un secret că Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior. „Eşti cel mai bun!...Super tatuaj!...Foarte frumos, mult succes în cursele viitoare de motociclism!”, i-au transmis fanii lui Cătălin Cazacu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate