Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

De ziua lui Giani Kiriță, colegii ui, Victor Slav și Cătălin Cazacu, i-au pregătit o surpriză uriașă. Au intrat peste el în casă.

Autor: M.B.

In articol:

Giani Kiriță a împlinit vârsta de 42 de ani. Colegii de la „Vulturii de noapte” nu au lăsat ca ziua de naștere a fostului fotbalist de la Dinamo să treacă fără vreun eveniment demn de ținut minte, așa că au decis să-i facă o surpriză.

„Pentru că suntem niște prieteni adevărați, am ținut neapărat să-l sărbătorim într-unmod special. Bineînțeles, mult după ce a trecut ziua lui și mult după ora de vizită”, a spus Cătălin Cazacu în emisiunea „Vulturii de noapte”.

„Păi ca să nu se aștepte la ce urma”, a completat Victor Slav.

„Noi suntem atipici. Îți mulțumim ție, care ești vecin cu el. Nu știu cum s-a tras la sorți dar ăștia doi sunt vecini. Stă la două blocuri distanță Victor și cumva a făcut în așa fel încât să putem intra peste el”, a mai spus fostul concuernt de la Exatlon, înainte ca pe ecran să apară imaginile filmat în noaptea cu pricina.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: E şocant ce păţeşte Bianca Drăguşanu şi la un an după despărţirea de Slav! A făcut o declaraţie care i-a atras numai probleme! "A existat un singur bărbat"

Giani Kiriță, șocat să-i vadă pe Victor Slav și Cătălin Cazacu în dormitorul lui

În jurul orelor 4 dimineața, Victor Slav, Cătălin Cazacu, solista emisiunii și echipa de fimare au intrat, fără știrea lui Giani Kiriță, în apartamentul lui.

Înarmați cu confeti, un tort și baloane ei l-au trezit pe acesta din somn, după ce Victor le-a făcut instructajul.

„Bă, frate, a fost ziua mea! Ați înnebunit la cap?!”, a întrebat Giani Kiriță, abia trezit din somn.

„Auzi, noi venim când vrem!”, a spus Cătălin Cazacu.

„Păi dacă făceam ceva de ziua ta, îți dădeai seama”, a completat și Victor Slav.

Musafirii au plecat destul de repede, lăsându-l pe Giani Kiriță ușor nedumerit. Rămas singur în cameră, el a început să dea cu aspiratorul în urma petrecăreților.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai sexy ispită, show total într-un club! A arătat cum reușește să îi înnebunească pe bărbați

Incredibil, cum va fi monitorizat Gabriel Tamaș de poliția din Israel! Decizia a fost întâlnită până acum numai la cei arestați la domiciliu

Reușită medicală la Spitalul Universitar! Cum i-au salvat medicii viața cu o operație imposibilă unui rănit într-un accident rutier! Avea fisură pe aortă!

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Se dau bani de la stat! Românii pot beneficia de acest ajutor până la 30 iunie

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Exclusiv EvZ. Mărturii cutremurătoare după accidentul din Andronache. „Asta e dreptate?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies