Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

De ziua lui Giani Kiriță, colegii ui, Victor Slav și Cătălin Cazacu, i-au pregătit o surpriză uriașă. Au intrat peste el în casă.

Autor: M.B.

In articol:

Giani Kiriță a împlinit vârsta de 42 de ani. Colegii de la „Vulturii de noapte” nu au lăsat ca ziua de naștere a fostului fotbalist de la Dinamo să treacă fără vreun eveniment demn de ținut minte, așa că au decis să-i facă o surpriză.

„Pentru că suntem niște prieteni adevărați, am ținut neapărat să-l sărbătorim într-unmod special. Bineînțeles, mult după ce a trecut ziua lui și mult după ora de vizită”, a spus Cătălin Cazacu în emisiunea „Vulturii de noapte”.

„Păi ca să nu se aștepte la ce urma”, a completat Victor Slav.

„Noi suntem atipici. Îți mulțumim ție, care ești vecin cu el. Nu știu cum s-a tras la sorți dar ăștia doi sunt vecini. Stă la două blocuri distanță Victor și cumva a făcut în așa fel încât să putem intra peste el”, a mai spus fostul concuernt de la Exatlon, înainte ca pe ecran să apară imaginile filmat în noaptea cu pricina.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: E şocant ce păţeşte Bianca Drăguşanu şi la un an după despărţirea de Slav! A făcut o declaraţie care i-a atras numai probleme! "A existat un singur bărbat"

Giani Kiriță, șocat să-i vadă pe Victor Slav și Cătălin Cazacu în dormitorul lui

În jurul orelor 4 dimineața, Victor Slav, Cătălin Cazacu, solista emisiunii și echipa de fimare au intrat, fără știrea lui Giani Kiriță, în apartamentul lui.

Înarmați cu confeti, un tort și baloane ei l-au trezit pe acesta din somn, după ce Victor le-a făcut instructajul.

„Bă, frate, a fost ziua mea! Ați înnebunit la cap?!”, a întrebat Giani Kiriță, abia trezit din somn.

„Auzi, noi venim când vrem!”, a spus Cătălin Cazacu.

„Păi dacă făceam ceva de ziua ta, îți dădeai seama”, a completat și Victor Slav.

Musafirii au plecat destul de repede, lăsându-l pe Giani Kiriță ușor nedumerit. Rămas singur în cameră, el a început să dea cu aspiratorul în urma petrecăreților.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai sexy ispită, show total într-un club! A arătat cum reușește să îi înnebunească pe bărbați

Incredibil, cum va fi monitorizat Gabriel Tamaș de poliția din Israel! Decizia a fost întâlnită până acum numai la cei arestați la domiciliu

Reușită medicală la Spitalul Universitar! Cum i-au salvat medicii viața cu o operație imposibilă unui rănit într-un accident rutier! Avea fisură pe aortă!

Premieră la Puterea Dragostei! Roxana, obligată să se cupleze cu Bogdan? Vezi cine a pus-o la "zid" pe frumoasa şatenă! EXCLUSIV!

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cât de APROAPE suntem de RĂZBOI MONDIAL. Scenariul care ZGUDUIE EUROPA

Reușită medicală la Spitalul Universitar! Cum i-au salvat medicii viața cu o operație imposibilă unui rănit într-un accident rutier! Avea fisură pe aortă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies