Cătălin Moroșanu a fugit din România! Ce se întâmplă cu meciul cu Daniel Ghiță! Exclusiv

Cătălin Moroșanu a decis să plece din România. E adevărat, doar pentru o perioadă, decis fiind să își reîncarce ”bateriile” și să se reculeagă în singurătate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

După meciul care i-a anunțat retragerea din ringurile din România, o înfruntare-revanță cu Daniela Sam, Cătălin Moroșanu a părăsit România și a plecat în Grecia, să se roage la Muntele Athos.

Citeste si: Întâlnire în mare secret! Otniela, la club cu Cătălin Moroșanu, înainte de lupta câștigată de ”Moartea din Carpați” EXCLUSIV

Citeste si: Caz şocant la Satu Mare! O tânără de 19 ani căreia îi intrase un ac în burtă, plimbată de la un spital la altul: "La Urgenţe nu are cine să i-l scoată"

Citeste si: Daniel Ghiță se contrează dur cu Benny Adegbuyi! ”Când luptam în piramida K1, alții erau în pușcărie”

”A mers singul la Muntele Athos, stă o săptămână acolo. Vrea să își regăsească liniștea, să își revină după ultimele luni, unele extrem de dificile pentru el. Show-ul Ferma, revenirea în ring, problemele de după luptă, decizia de a se retrage, toate acestea l-au costat pe Cătălin Moroșanu. Are nevoie de puțină liniște, apoi se va întoarce acasă. Soția nu l-a însoțit acolo, oricum nu avea voie să urce pe Muntele Athos, sunt reguli stricte”, ne-a spus, în exclusivitate, un prieten foarte apropiat de-al lui Cătălin Moroșanu.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a explicat sursa citată, Cătălin Moroșanu a decis să pună punct speculațiilor cu privire la mult așteptatul meci cu Daniel Ghiță pentru a dovedi care este ”cel mai bun greu din România”. ”Este clar că nu vor lupta. Atunci când Moroșanu i-a spus care sunt condițiile luptei, Daniel Ghiță a vrut mai mulți bani. Când s-ar fi rezolvat problema aceea, Daniel Ghiță nu a mai vrut în gala lui Cătălin,m după ce l-a jignit. Apoi a găsit tot felul de variante doar ca să nu lupte, chiar dacă Cătălin Moroșanu și-ar fi asumat un asemenea meci. Acum însă, Cătălin Moroșanu a decis să nu îl mai bage în seamă, să îl lase să vorbească, iar el să își vadă de treburile sale”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Cătălin Moroșanu a ajuns la urgențe după ultimul său meci

Cătălin Moroşanu şi-a luat revanşa în faţa lui Daniel Sam. Românul a câştigat meciul din cadrul galei de la Cluj, însă nu a fost uşor. În repriza a doua, Cătălin Moroşanu, în vârstă de 34 de ani, a reuşit să-l trimită şi el la podea pe Daniel Sam, după ce în prima fusese doborât de adversar. Totul s-a decis în ultima rundă, unde Cătălin Moroşanu a ieşit învingător. ”Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România, mă bucur că am luptat aici în Ardeal alături de voi. Felicitări lui Daniel Sam, un adevărat luptător", a spus Moroşanu, la finalul meciului, potrivit sport.ro. De altfel, imediat după meci, Cătălin Moroșanu a ajuns la spital, la Urgențe, fiind suspect de fisuri la trei coaste, dar, din fericire, aa fost doar o sperietură pentru ”Moartea din Carpați”, medicii trimițându-l acasă după câteva ore de investigații amănunțite. ”După meci, Cătălin Moroșanu a și vomat. De aceea a ajuns la Urgențe, se temea că ar putea fi vătămări mai grave decât cele de la coaste. Din fericire, totul e bine”, ne-a spus amicul lui Cătălin Moroșanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate