Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp. Ce alianțe se fac la Survivor România: „Adevăratul om care stă în spatele lor este Culiță!”

Culiță Sterp, luat în vizor de Cătălin Moroșanu la Survivor România 2021!

Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Prieteniile formate la începutul competiției Survivor România în echipa Faimoșilor se destramă pe zi ce trece. Deși Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp nu au avut niciun conflict în Dominicană, iată că luptătorul vine cu o teorie care arată dinamica reală a grupului.

Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp

Echipa Faimoșilor a fost greu încercată în această săptămână la Survivor România, după ce a pierdut ambele jocuri de imunitate. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost propuse pentru eliminare, iar în această seară una dintre concurente va părăsi competiția.

Citeste si: Roxana Nemeș de la Survivor România, adevărul despre începutul carierei sale! "Au fost perioade foarte grele..."

Simona: Mă așteptam la cinci voturi, patru sigure și de al Anei eram între, deoarece nu am avut nicio divergență cu ea. Au nominalizat-o pe Roxana, e cunoscută și are susținători, apoi pe mine.

Sebi: I s-a părut nedrept că am nominalizat-o. Ea nu e slabă pe traseu, dar are un genunchi care o poate lăsa pe traseu. Se aștepta Roxana să mă voteze și astăzi  Moroșanu cum am fost votat ieri.

Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp
Culita Sterp, Sebastian Chitosca si Zanni de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Daniela Iliescu sare în apărarea lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021! Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: „Trădătorul”

Simona:  Fiecare își spune părerea în felul lui. Dacă simți că sunt mai îndepărtată de tine, nu sunt, dar încerc să mă îndepărtez de situație să nu iau un șoc la consilul de eliminare.

Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp
Culiță Sterp de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Culiță Sterp, deconspirat de Cătălin Moroșanu la Survivor România

Cătălin Moroșanu consideră că în spatele alianței formată din Zanni, Sebastian Chitoșcă, Ana Porgras și Cosmin Stanciu se află Culiță Sterp. El spune despre cântăreț că se află în spatele deciziilor pe care le ia acest grup.

Sebi: Dar noi nu am fost corecți? Nu am votat corect? Am votat noi pe Moroșanu? Am votat noi pe Elena?

Citeste si: Andrei Dascălu de la Survivor România spune adevărul despre relația cu Roxana Ghiță. Ce se întâmplă între cei doi Războinici: „Mi-am schimbat părerea...”

Zanni: Și dacă votăm Moroșanu, nu era la ambiție, că Moroșanu e veriga slabă, ne uităm numai la fete la verigi slabe, dar Moroșanu e verigă slabă.

Moroșanu: Eu sunt un pericol pentru Culiță, nu sunt un pericol pentru el. Adevăratul om care stă în spatele lor este Culiță.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Botezatu, petrecere cu haz de necaz: ”Fetele singure au ieșit la restaurant!”

Caz șocant în Capitală! Un bărbat a fost bătut și sugrumat de către polițiști, după ce a fost prins fără mască de protecție

Andra și Alexandra Dinu și-au aruncat contre de la masa juraților. Ce remarcă a făcut frumoasa blondă la adresa soției lui Măruță

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Tragedia zilei în România! Doliu imens de 8 martie! A murit în urmă cu câteva momente

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Istoria secretă. Bombe atomice lângă România. Vecinii, la un pas să devină putere nucleară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies