Cătălin Moroșanu, victima agresiunii în copilărie! "Mă simțeam neputincios..."

Cătălin Moroșanu a vorbit despre o perioadă destul de complicată din viața lui, pe vremea când era copil.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Cazul minorei de 13 ani bătută de alte 3 fete a șocat întreaga Românie. Chiar dacă până la momentul actual, vedetele nu au vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viețile lor, se pare că această situație le-a făcut să noi dezvăluiri. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul luptătorului Cătălin Moroșanu. 

Citeste si: Oana Roman a trecut prin momente cumplite în copilărie! "Eu mereu am fost un copil alfel..."

Citeste si: Un băiat de 19 ani a șantajat o minoră, după ce i-a spus că o să publice mai multe fotografii cu ea în ipostaze indecente!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Tatăl agresoarei din Târgu Jiu acuzată în două dosare penale, declarații șocante: „Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereţi”

Cătălin Moroșanu, victima bullying-ului

După ce a observat și Cătălin Moroșanu videoclipul cu fata umilită și bătută a decis să vorbească despre situația aceasta. "Moartea din Carpați" a dezvăluit că este destul de îngrijorat de faptul că la noi în țară, bullying-ul este destul de întâlnit. 

Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, unde a scris că și el a fost victima agresiunilor în copilărie. Pe vremea când era copil, el a fost umilit de către alții din simplul motiv că provenea din mediul rural. 

„Din păcate, bullying-ul a devenit tot mai predominant în societate. (...) În copilărie, am fost și eu victima unor astfel de situații. Eram un copil de la țară, care nu avea un statut, iar ceilalți încercau de fiecare dată să mă jignească și să le fiu inferior. Mă simțeam neputincios de fiecare dată”a scris luptătorul pe pagina personală de Facebook.

Cătălin Moroșanu
Luptător de K1

Cătălin a mai adăugat faptul că ceea ce l-a ajutat destul de mult să facă față presiunilor primite din partea altor persoane a fost sportul de performanță. Doar acesta a reușit să îi dea încredere în propriile forțe și să fie mai responsabil. 

„Totul s-a schimbat când am început cu sportul de performanță. Sportul mi-a dat încredere în puterile mele, m-a făcut mai responsabil și mi-a arătat o direcție în viață. (...) Sportul te educă în cel mai pozitiv mod cu putință, transformându-te din victimă într-un adevărat luptător. Atenție, nu un viitor agresor, ci un om care se poate adapta situațiilor din societate”, a mai spus el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cadrele didactice, nemulțumite de faptul că vor fi filmate în timpul orelor! "Nu este obligaţia noastră..."

Situație dramatică la Spitalul Județean Ploiești. Suspecții de COVID stau în același loc cu cei infectați. Explicațiile lui Nelu Tătaru

Prognoza meteo, vineri 11 septembrie 2020. ANM anunță că un cer predominant senin în SE țării

Cine sunt, de fapt, cei 4 jurați de la X Factor. Unul din ei este taxat pentru multitudinea de operații. FOTO

Lady Gaga, tentativă de suicid! Mărturii dureroase: „Celebritatea m-a epuizat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies