Cătălina Şeicaru, manechinul de la Exatlon sezonul 3! ”Nu vreau să ies în evidenţă cu frumuseţea, ci cu performanţa mea” Imagini spectaculoase cu frumoasa Faimoasă

Cătălina Şeicaru este una dintre cele cinci Faimoase care au ajuns la Exatlon sezonul 3.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cătălina Şeicaru este instructor de fitness şi aerobic, dar şi model. Cu forme de invidiat, lucrate din greu la sală, Cătălina a reuşit să atragă atenţia multor producători, ea apărând în mai multe reclame.

 

Cătălina este adepta unui stil de viaţa sănătos, promovând alimentaţia naturală. Iar în ceea ce priveşte participarea ei la Exatlon spune că îşi doreşte să fie remarcată ca sportivă. ”Nu vreau să ies în evidenţă cu frumuseţea, ci cu performanţa mea”, spune Faimoasa Cătălina Şeicaru, concurentă la Exatlon sezonul 3.

 

Cel mai aşteptat reality sportiv al momentului, ”Exatlon”, se pregăteşte să-şi arunce în luptă concurenţii, două echipe extrem de motivate să ajungă cât mai departe în concurs în lupta pentru trofeul mult râvnit. Sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, milioanele de fani ”Exatlon” vor avea ocazia să îi vadă evoluând pe traseele din Dominicană pe Faimoşii şi Războinicii celui de-al treilea sezon al show-ului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: