Câte clase are Narcisa Moisă! A mărturisit chiar ea

Narcisa Moisă a răspuns la o întrebare adresată de multe persoane: câte clase are?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  După ce a devenit mămică din nou, Narcisa Moisă este în culmea fericirii! Spre sfârșitul lunii februarie, mai exact pe data de 20 februarie, Narcisa Moisă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

  Mai mult decât atât, celebra manelistă l-a numit Kevin Ionuț! Narcisa Moisă este foarte fericită cu viața pe care o are alături de cei doi copii, dar și alături de Yoannes, bărbatul pe care îl va lua de soț!

  Citeste si: Mama Biancăi Rus e distrusă: ”Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică!”

  Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

  Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr fostu concurent

  O întrebare stă pe buzele tuturor, însă! Câte clase are, de fapt, Narcisa Moisă? Răspunsul l-a dat chiar ea: “Am 11 clase, am fost la profil real, la matematică-informatică. În clasa a 12-a m-am axat mai mult pe muzică și nu am mai continuat”, a spus Narcisa Moisa pentru botosaneanul.ro.

  “Nunta cu Yoannes, bărbatul pe care l-am făcut tătic de două ori. Va fi în curând, abia aștept”, a mai spus Narcisa Moisa.

  Narcisa Moisă şi-a micşorat stomacul

  Narcisa Moisă a fost, până acum doi ani, o femeie… cu forme. Doar că acest lucru o deranja cumplit pentru că nu putea să îmbrace nicio ţinută de scenă aşa cum şi-ar fi dorit, să se simtă extrem de senzuală în faţa fanilor ei. Aşa că, fără să mai stea pe gânduri a apelat la cea mai simplă formă de a scăpa de kilograme: şi-a făcut o operaţie de micşorare a stimacului, iar după s-a transformat total Narcisa devenind o adevărată bombă sexy a lumii manelelor.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate