Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

Nici vedetele din România nu au rămas indiferente la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame. Reacția Loredanei Chivu a apărut pe pagina ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Catedrala Notre-Dame a luat foc luni, 15 aprilie. Zeci de pompieri s-au chinuit să stingă flăcările care cuprinseseră partea superioară a clădirii, în timp ce imaginile erau transmise peste tot în lumea. Toată Franța a așteptat cu sufletul la gură să afle ce se va alege de unul dintre cele mai spectaculoase simboluri.

Citeste si: Loredana Chivu a luat o decizie după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei: „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii”

Citeste si: Plan roșu de intervenție! Accident teribil în România! Sunt 7 răniți după ce un pod s-a prăbușit peste muncitori

Citeste si: Elena Merișoreanu a fost operată de urgență! Din păcate, intervenția nu a fost un succes: „Iar nu a fost reușită”

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat deja că spectaculoasa Catedrală Notre-Dame va fi refăcută și o sumă ce depășește un miliard de dolari s-a strâns deja din donații. Mulți milionari, vedete și oameni de afaceri, își doresc să contribuie financiar la reconstrucția clădirii și nici persoanele publice din România nu au rămas indiferente. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat și ea că va dona 10% din salariul ei timp de trei luni.

fara descriere

Loredana Chivu, impresionată de tragedia de la Notre-Dame

„Nici Loredana Chinu nu a rămas fără replică după ce a văzut pe internet imaginile cu una dintre cele mai celebre catedrale din lume, în flăcări. Frumoasa blondină nu a avut prea multe cuvinte de spus despre incidentul care a adus lacrimi în ochii francezilor, dar și-a arătat și ea tristețea cu privire la ceea se s-a întâmplat. Ea a redistribuit pe pagina ei de Facebook o imagine cu Notre-Dame în flăcări și a adăugat cinci emoticoane triste: „☹️☹️☹️☹️☹️”, a scris ea.

Citeste si: Victor Slav, prima reacție după ce el și Bianca Drăgușanu au apărut împreună în emisiune: „Eu cu Bianca suntem...”

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate