Catherine Zeta-Jones, galerie foto impresionantă! Uite cum arăta în tinerețe, dar și la 49 de ani

Catherine Zeta-Jones este una dintre cele mai frumoase actrițe. Bărbații o venerează, dar ajunsă la 49 de ani, detaliile fac diferența.

Autor: A.V.

Catherine Zeta-Jones a fost întotdeauna o femeie frumoasă. Ba chiar, una dintre cele mai frumoase domnițe la nivel de mapamond! Ajunsă la vârsta de 49 de ani, actrița se poate mândri cu foarte multe lucruri: are o carieră de invidiat, o viață frumoasă, doi copii și un soț iubitor. Mai mult decât atât, este o mamă foarte implicată în viața pruncilor ei!

Citeste si: Șocant! Cum arată Gabriela Spanic acum! Și-a distrus fața din pricina operațiilor estetice

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Mihai Mitoșeru, drama care i-a marcat viața! A încercat să se sinucidă!

Citeste si: Olguța Vasilescu, revoltată după ce soțul ei a rămas fără permis: „E jenant pentru Poliția Română să reacționeze așa”

Cahterine Zeta-Jones are doi copii adolescenți: unul de 18 ani, iar altul de 15 ani. În ultimii ani, Catherine Zeta-Jones a preferat să stea în spatele luminilor reflectoarelor și să se axeze mai mult pe viața de familie. Chiar dacă are doar 49 de ani, unii utilizatori de pe internet spun că actrița ar părea mult mai mare la vârstă. În anumite zone ale feței, Catherine are riduri, iar oboseala și nopțile albe adunate se pot observa în privirea actriței.

Chiar și așa, ea rămâne una dintre cele mai frumoase artiste de pe scena cinematografică!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies