Câţi ani are de fapt Eliza Iliescu, deşi e elevă de liceu? Fata celei mai bătrâne mame a fost mereu cea mai mică de înălţime de la ea din clasă

Eliza Iliescu, fata celei mai bătrâne mame, a fost dată la şcoală mai devreme.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Adriana Iliescu a ţinut ca fiica ei să înceapă mai devreme şcoala, aşa că micuţa Eliza a dat o testare privind cunoştinţele şi o alta psihologică încă la 5 ani pentru a fi admisă elevă în clasa întâi. Aşa a ajuns fata celei mai bătrâne mame să fie şcolăriţă la doar 5 ani!

Deşi, în primii ani de şcoala, micuţa Eliza a făcut faţă cu brio lecţiilor, Adriana Iliescu mândrindu-se de fiecare dată cu rezultatele ei excepţionale, în vară, copila nu a reuşit să obţină o notă prea mare la examenul de la finalul clasei a VIII-a. E adevărat că Eliza, care e crescută doar de mama ei care are 80 de ani, a învăţat singură şi nu a avut parte de meditatori, dar probabil că şi vârsta ei mică a contat: fata are acum 13 ani! Vezi aici ce note a luat Eliza Iliescu şi la ce liceu este elevă acum

Diferenţa de vârstă de circa 2 ani între Eliza şi restul colegelor ei se vede acum şi în înălţime. Astfel, în câteva imagini postate pe contul de socializare ale unor colege se observă cât de micuţă este Eliza în comparaţie cu ele.

fara descriere

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate