Eliza, fata celei mai batrane mame, nu a reusit sa ajunga la liceul unde isi dorea! O noua dezamagire pentru Adriana Iliescu

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama, a ajuns la un liceu slab.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Fiica Adrianei Iliescu a terminat clasa a VIII-a si a dat, luna trecuta Evaluarea Nationala, examen unde initial a obtinut nota 6,52. Nemultumita de notele de la Evaluare Nationala, Eliza Iliescu si-a dorit sa faca o contestatie.

A facut-o la ambele materii, si culmea, la ambele, notele sale au scazut. Astfel, Eliza avea nota 8,50 la romana si a ajuns la 7,80, iar la matematica avea 4,55 si a scazut la 4.50. Asa ca, dupa contestatie, media ei a ajuns la 6,15.

Admitere liceul 2018. Cu media de la Evaluare Nationala, adunata cu cea din clasele V-VIII - 8,75, Eliza Iliescu a obtinut o medie finala de admitere de 6,67 si a fost distribuita la liceul "Dimitri Paciurea", sa profil Uman, la clasa de Filologie. 
Acest liceu nu era primul pe lista preferintelor Adrianei Iliescu, dupa ce nota fiicei sale de la Evaluare Nationala a fost un pic peste 6.  Primul liceu pe lista preferintelor Elizei si mamei sale era initial “Dimitrie Gusti”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate