Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea și cine a fost partenerul ei! Supriză, nu este vorba de Keo

Andreea Bălan a vorbit despre un subiect intim, după ce s-au fpcut multe speculații în presă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Bălan a fsot întrebată cine este bărbatul cu care și-a pierdut virignitatea și câți ani avea când s-a întâmplat. Toată lumea credea că primul ei partener a fost Ionuț Manea, partenerul ei de dans din videclipul „Moşule, ce tânăr eşti” și că totul s-ar fi întâmplat când ea avea doar 15 ani. Frumoasa cântăreață a negat, însă, zvonurile.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

În 2004 Andreea Bălan s-a cunoscut cu Teo Păcurar și s-a zvonit că și-ar fi pierdut virginitatea cu el. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni, relatează Cancan.

Citeste si: Viorica Dăncilă, dată în vileag de fosta noră! Cum arată în realitate ”casa nefinalizată” de la Predeal?

Citeste si: Detaliul cutremurător observat de telespectatori în timpul unei emisiuni culinare! Postul de televiziune a fost amendat de CNA

Andreea Bălan a anulat luna de miere! Care este motivul

Deși a făcut o nuntă mare și plină de fast cu George Burcea, Andreea Bălan nu se grăbește să meargă în luna de miere. Mămică a doi copii, artista nu a putut pleca în vacanță imediat după marele eveniment. 

„Nu există lună de miere când ai doi copii acasă, va fi mai târziu. În ianuarie plecăm în luna de miere și urmează să ne alegem destinația”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate