Viorica Dăncilă, dată în vileag de fosta noră! Cum arată în realitate ”casa nefinalizată” de la Predeal?

Viorica Dăncilă a declarat că vila ei de la Predeal este încă în construcție, însă imaginile o cam contrazic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Viorica Dăncilă l-a atacat de mai mult ori pe Klaus Iohannis, de-a lungul campaniei, pe tema caselor câștigate din meditații, încercând mereu sî pozeze în candidatul sărăc și cinstit. Întrebată de casa de la Predeal, prezentată în premieră și exclusivitate pe site-ul WOWbiz.ro, șefa PSD a încercat să salveze aparențele, spunând că imobilul nu este nici acum finalizat.

Citeste si: Cum a apărut fosta noră a Vioricăi Dăncilă înaintea alegerilor! Amicii Elenei au fost daţi pe spate!

Citeste si: Sondaj alegeri prezidențiale. Cifre surpriză! Cum stau în sondaje Iohannis și Dăncilă: ”Totul se joacă”

Citeste si: Cine este jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă cum se calculează aria cercului? Andreea Dumitrescu, considerată ”prea agresivă” de șefii PSD și forțată să-și dea demisia

”Totul se poate justifica. Am fost 9 ani europarlamentar. (Casa din Predeal, n.r.) este din 1999. Nici acum nu este finalizată construcția”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe susținute la sediul PSD.

Finisaje de 5 stele la casa de la munte a Vioricăi Dăncilă

fara descriere

Imaginile o cam contrazic însă pe Dăncilă. Nu doar din exterior, vila pare impecabilă ci și din interior. Elena Dăncilă, fosta noră a candidatului la prezidențiale a postat o fotografie pe contul ei de socializare în luna aprilie a acestui an (când încă nu se despărțise de fiul Vioricăi Dăncilă) din balconul casei de la Predeal.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate