Câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans! Din ultimii cinci ani, patru au fost cu profit! | EXCLUSIV

Datele oficiale arată câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Am aflat câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans. Celebrul jurat are un club de dans sportiv care îi poartă numele şi care activează de peste 15 ani. „Clubul de Dans Sportiv MIHAI PETRE, numit şi Academia de Dans a fost înființat în 2002, iar în scurt timp a reușit să devină unul dintre cele mai importante cluburi de dans sportiv din România. Încă de la început, clubul a fost condus de Mihai şi Elwira Petre, câştigători a 14 titluri de Campioni Nationali, prima pereche de dansatori profesioniști din România clasata în top 50 World Ranking List si  finalişti de Cupă Europeană”, se scrie pe site-ul academiei de dans.

Citeste si: Adevărata faţă a croitoresei lui Mihai Petre! Nu te-ai fi gândit că e aşa cum o descriu prietenii! "Daruri speciale, cu un mesaj clar!"

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Dezvăluiri ŞOCANTE despre croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre! N-ai fi crezut că EA ar putea să facă asemenea gesturi! Rămâi fără cuvinte...

Citeste si: Mihai Petre, din nou tatic! Prima poza cu bebelusul in brate. Ce frumos!

Câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans. Asociaţia a fost creată în 2013

“Împreună cu o echipă de instructori foarte bine pregătiţi, prin activitatea lor ca antrenori, Mihai şi Elwira au format în cadrul clubului noi şi noi perechi de dansatori care au obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional. Clubul a organizat multe ediții ale concursului Național de dans sportiv “Romanian Open”, o competiție de referință a Federatiei Romane de Dans Sportiv”, se mai scrie despre academie. Activitatea acesteia se desfăşoară prin intermediul Asociaţiei Clubul de Dan Sportiv Mihai Petre, creată în 2013, care este o persoană juridică fără scop patrimonial. (vezi cum au sărbătorit Mihai şi Elwira Petre 10 ani de căsătorie)

Câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans. Diferenţa dintre venituri şi cheltuieli a fost de 125.000 euro

Datele de la Ministerul de Finanţe arată câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans. În 2013, diferenţa dintre venituri şi cheltuieli a fost de 43.964 lei, în 2014 de 223.712 lei, în 2015 de 252.320 lei şi în 2016 de 69.342 lei. Doar în 2017 cheltuielile au fost mai mari decât veniturile, rezultând un deficit de 38.075 lei. Un bilanţ al acestor cinci ani de activitate ai Asociaţiei Clubul de Dan Sportiv Mihai Petre arată că diferenţa totală dintre venituri şi cheltuieli a fost de 551.263 lei, adică de aproximativ 125.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate