Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a făcut profit în România, chiar dacă a stat mai mult în Costa Rica!

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. Logodnicul Elenei Udrea are afaceri în două domenii, cel imobiliar şi cel al portalurilor web. El a lucrat câţiva ani ca broker imobiliar, dar anul trecut şi-a deschis propria companie pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare. (vezi ce face în Italia soacra Elenei Udrea)

Citeste si: Elena Udrea este numele primei victime ucise de tatăl lui Ion Rîmaru! Concidența care a făcut-o pe "blonda de la Cotroceni" să se înfioare!

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, momente tandre în mijlocul străzii! Cum a fost surprinsă după întoarcerea din Costa Rica VIDEO

Citeste si: Profeția unui stareț de mănăstire pentru Elena Udrea: ”E căzută acum, dar va ajunge din nou pe funcție” Fosta politiciană se pregătește să candideze din nou la președinție?

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. Firma de imobiliare a avut profit de peste 500.000 de lei

Firma Remax Imobiliare SRL, cu care Alexandrov colaborează, a înregistrat, în 2018, un profit net de 538.547 de lei. Anul trecut, Alexandrov a stat mai mult în Costa Rica, pebtru că Elena Udrea a născut o fetiţă şi a fost alături de aceasta. În decembrie 2014, actualul logodnic al Elenei Udrea a înfiinţat o firmă, sub denumirea de "SC International Market of Sports SRL", având ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe, unde deţinea 50% din acţiuni.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate