Elena Udrea este numele primei victime ucise de tatăl lui Ion Rîmaru! Concidența care a făcut-o pe "blonda de la Cotroceni" să se înfioare!

Tatăl celebrului criminal Ion Rîmaru, născut în Caracal, a fost și el criminal în serie, însă nu a fost niciodată prins în viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Elena Udrea este numele primei victime a criminalului Florea Rîmaru. Tatăl studentului la medicină Ion Rîmaru ar fi avut 4 victime, toate rămase cu autor necunoscut în timpul vieții acestuia. Florea Râmaru a murit în condiții suspecte, căzând din tren, la un an de la execuția fiului său (mulți spun că ar fi fost ucis de Securitate), iar amprenetel lui s-ar fi potrivit cu o urmă pe care acesta a lăsat-o când a omorât-o pe Udrea.

fara descriere

Elena Udrea (nici o legătură de rudenie cu politiciana de astăzi) avea 19 ani în 1944 și era femeie de serviciu în imobilul din strada Dr Staicovici nr 22 (Cotroceni). Comisarul-șef Traian Tandin povestește în cartea sa, ”Cazul Rîmaru” că aceasta a fost omorâtă în somn, după ce criminalul a forțat o fereastră de la demisol. În cameră nu s-a găsit dezordine și nu au fost semne de violență, cadavrul fiind găsit a doua zi de proprietar, care a forțat ușa încuiată din camera în care stătea victima.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Descoperire teribilă în curtea lui Gheorghe Dincă: Saci de oase, haine și hălci de carne

Citeste si: Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

„Investigarea anturajului victimei şi a locatarilor imobilului nu a scos însă la iveală date care să lămurească mobilul crimei sau alte împrejurări legate de săvârşirea acesteia. Negativ a fost şi rezultatul căutării urmelor respective în cazierul monodactilar, decadactilar şi palmar de la Prefectura Poliţiei Capitalei, concluzionându-se că urmele lăsate de cel în cauză nu figurau în evidenţele infractorilor înregistraţi. Deci, era vorba de un infractor primar sau care nu a trecut niciodată pe la poliţie pentru amprentare”, notează autorul în cartea sa.

fara descriere

Florea Rîmaru a locuit în Caracal și s-a despărțit de soția lui când Ion era un copil. Acesta a rămas în grija lui și se pare că a moștenit de la acesta pornirile criminale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate