Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Bălan! Cântăreața a dat o lovitură financiară în anul în care a avut grave probleme de sănătate!

Andreea Bălan a dat o lovitură financiară în 2019, anul în care a fost internată în spital.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Andreea Bălan a dat o lovitură financiară în 2019, deși, în primăvară, trecuse prin momente cumplite, intrând în stop cardio-respirator în timpul naşterii prin cezariană.
Cu toate acestea, ea s-a redresat rapid, iar firmele prin care își derulează afacerile din domeniul muzical au înregistrat rezultate excelente.

Citeste si: Andreea Balan, mesaj catre fani, de ziua ei! "Viata nu este despre cifre!"

Citeste si: Andreea Bălan intră în izolare pentru 14 zile

Citeste si: Andreea Bălan, măsuri dure pentru George Burcea! Ce trebuie să facă actorul la fiecare trei luni

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Prima firmă a cântăreței, „Andreea Bălan SRL”, înfiinţată în 2007, a bifat un profit net de 133.499 de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Cealaltă firmă a ei, înființată în 2017, Ella Maya Music SRL, denumită după prima sa fiică, a înregistrat un profit net de 17.855 lei.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Bălan. Profitul net a fost de 30.000 euro

Astfel, cele două societăți comerciale i-au adus Andreei un câștig net de 151.354 de lei, adică de aproximativ 30.000 de euro. În 2018, „Andreea Bălan SRL” a înregistrat un profit de 96.706 lei, iar Ella Maya Music SRL de doar 3.458 de lei, totalul fiind de 100.164 de lei, cu 50%  mai mic decât cel ce avea să fie bifat în 2019.

WOWbiz.ro a relatat că Andreea a avut probleme cu Andreea Bălan SRL” în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent.

SC Andreea Bălan SRL a acumulat datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Bălan. A contestat executarea silită a firmei

Andreea Bălan a decis imediat să conteste în instanță executarea silită, iar judecătorii au solicitat în primă fază un raport de expertiză.

În cauză, Bălan a depus o cauțiune de 2.409 lei, sumă care ulterior i-a fost restituită.( vezi cum l-a ironizat Andreea Bălan pe George Burcea)

Pe 2 aprilie 2019, Judecătoria Ploieşti i-a dat câştig de cauză Andreei, în sensul în care Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești nu poate executa o sumă mai mare de 25.890 de lei (aproximativ 5.500 de euro) şi este obligat să-i plătească Andreei cheltuielile de judecată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan pune capăt zvonurilor despre infectarea ei cu coronavirus. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Andreea Bălan îl lasă pe George Burcea să își vadă fetițele cu o singură condiție. Ce trebuie să facă actorul o dată la 3 luni?

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! WOWbiz.ro face lumină! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi | EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies