Câți bani câștigă, cu adevărat, Dorian Popa! În conturile vedetei au intrat sume uriașe! EXCLUSIV

Dorian Popa a încasat sume uriașe de pe urma activității artistice.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Dorian Popa a încasat sume uriașe prin interrmediul firmei Dorian Popa Show SRL, specializată în activitati de interpretare artistica (spectacole). Celebrul dansator, cântăreț și actor a înființat firma în august 2018.

Deși a avut doar patrru luni de activitate în acel an, Dorian Popa Show SRL a înregistrat un profit net impresionant, de 576.179 lei (aproximativ 125.000 de euro).( vezi cum l-au dezamăgit prietenii pe Dorian Popa)

Citeste si: Uite ce masina de fite conduce Catalin! ''Dorian Popa'' de la ''Puterea dragostei'' le zapaceste pe fete cu bolidul de mii de euro

Citeste si: Dorian Popa a ajuns sa dea explicatii in fata asistentilor de la Protectia Copilului Ilfov, dupa imaginile scandaloase in care o fetita minora dansa lasciv in fata artistului

Citeste si: Dorian Popa și Babs au planuri de căsătorie! Nimeni nu știa prin ce au trecut...

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pe 2019, arată că firma lui Popa a bifat un profit de 1.217.143 de lei (aproximativ 250.000 de euro). Astfel, Dorian Popa Show SRL a produs, de la înființare, aproximativ 375.000 de euro, ceea ce înseamnă un profit mediu lunar de 23.437 de euro! Cu toate acestea, Dorian Popa a avut probleme cu banii.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Dorian Popa. A fost dat în judecată 

WOWbiz.ro a relatat recent că Dorian Popa a fost dat în judecată, fiind citat în trei dosare în ultimii ani. Numele complet al artistului, Popa Dorian Laurențiu, a apărut prima oară ca pârât, la Judecătoria Sectorului 4 București, într-un dosar înregistrat pe 18 decembrie 2017, al cărui obiect era „cerere de valoare redusă”. Reclamant a figurat o societate comercială, care avea de recuperat de la Dorian Popa o sumă de bani.

"Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta BEAUTY STAR PROFESIONAL S.R.L. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 8756,8 lei, reprezentând rate restante, alături de dobânda legală aferentă, calculată de la înregistrarea cererii de chemare în judecată, 18.12.2017, până la achitarea integrală. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 1152 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând 200 lei – taxă judiciară de timbru şi 952 lei – onorariul avocatului. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, cerere de apel care se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.”,  au hotărât judecătorii pe 15 martie 2018.

Câți bani câștigă, cu adevărat, Dorian Popa. S-a cerut executarea silită a acestuia

Popa nu și-a plătit datoriile, astfel că firma respectivă l-a dat din nou în judecată, cerând executarea silită a acestuia. Dosarul a fost înregistrat pe 17 august 2018 la Judecătoria Sectorului 5.  “Încuviinţează executarea silită privind pe creditorul BEAUTY STAR PROFESIONAL şi pe debitorul Popa Dorian Laurenţiu, efectuată în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 3370/15.03.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 în dosarul nr. 31891/4/2017, pentru suma de 8756,8 lei şi dobânda legală aferentă, calculată de la data de 18.12.2017 şi până la achitarea integrală şi pentru suma de 1152 lei, precum şi orice accesorii, actualizări şi cheltuieli de executare silită ce ar putea rezulta sau s-ar calcula în cursul executării silite, în toate modalităţile prevăzute de lege. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.09.2018.”, au decis judecătorii.

Probleme în justiție ale lui Dorian Popa nu s-au încheiat aici. Pe 3 ianuarie 2019, o bancă a cerut executarea silită a vedetei, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Sectorului 5. La fel ca în precedentele două dosare, Dorian Popa a pierdut procesul.  “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 16.01.2019.”,  au hotărât judecătorii.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dorian Popa, vedeta unui majorat de fițe. Petrecerea a fost întreruptă de polițiști, după ce sute de persoane s-au înghesuit în interiorul localului

Dorian Popa își vrea...fosta înapoi? Declarațiile incredibile făcute de artist

Dorian Popa a dat uriașa veste. A pus rezultatul ecografiei pe net

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Vaccinarea OBLIGATORIE pentru acești români! Ministrul Sănătății a făcut anunțul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies