Câți bani câștigă Mihai Bendeac! ”Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate”

Te-ai întrebat vreodată câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bendeac? Acum s-a aflat totul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mihai Bendeac este foarte iubit de public prin natura meseriei sale, dar și câștigurile sunt pe măsură! Te-ai întrebat vreodată câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bendeac?

În anul 2017, actorul și omul de televiziune Mihai Bendeac câștiga cel puțin 7000 de euro pe lună, conform Cancan.

Citeste si: Brigitte Pastramă, adevărul despre sacul cu bani pe care îl datorează! A arătat documentul

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea, declaraţii exclusive la Teo Show! "E o mamă implicată, responsabilă" - Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa lui

Citeste si: Cristina Spătar, prima imagine alături de iubitul său! Cât este de fericită

Mai mult decât atât, Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la Mihai Bendeac. Întreaga sumă a provenit din contractele de drepturi de autor. Banii au fost depuși în bancă. De asemenea, tatăl actorului deține și trei mașini luxoase, iar un apartament și o vilă din sectorul 3 au fost puse pe numele Emiliei Bendeac, mama sa.

”Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani. Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”, a spus Mihai Bendeac, potrivit sursei citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate