Câți bani fac, de fapt, Lino Golden și Mario Fresh? Adolescenții învârt sume amețitoare! Ciferele care arată că nu mai au nevoie de Alex Velea

Lino Golden și Mario Fresh s-au despărțit de Alex Velea după ce și-au deschis propriile firme și au început să încaseze bani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Lino Golden și Mario Fresh, ”copiii de suflet” ai lui Alex Velea, i-au întors spatele omului care i-a luat sub aripa lui de când erau doar niște copii și i-a adus la statutul de superstaruri.

Întâmplător sau nu, atât Lino cât și Mario au ales să plece din Golden Boy Society, labelul inventat de Alex Velea special pentru ei, după ce amândoi și-au deschis firme prin care au început să încaseze bani din spectacole și apariții la tv sau în mediul online.

Mario Fresh, încasări mai mari decât Lino Golden

WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate sumele pe care Lino Golden și Mario Fresh le-au încasat în ultimii doi ani. Este vorba de sume mari de bani, mai ales că vorbim despre niște tineri care sunt, totuși, la început de drum.

lino golden
Lino Golden a început să facă bani singur

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lino Golden, pe numele lui real Radu Cârstea, este acționar în două societăți. ”Lino Golden Music SRL” este înființată în 2018, are sediul în Brașov, are ca obiect de activitate ”interpretare artstică (spectacole) și nu are angajați. În anul înființării, compania a avut o cifră de afaceri de peste 155.385 lei (peste 30.000 euro) și un profit de 136.240 lei. Societatea avea și datorii de 4.716 lei la momentul bilanțului.

Pentru 2019, firma nu și-a declarat veniturile.

Anul trecut a apărut și firma ”Booking Lino Golden SRL”, unde Cârstea mai are un asociat. Societatea nu și-a declarat, însă, veniturile aferente anului trecut.

Mario Fresh, pe numele lui real Mario Gălățanu, și-a deschis și el o societate, în 2019, cu sediul la Iași. ”Mario Fresh Music SRL” a făcut performanță anul trecut, cu o cifră de afaceri de 242.807

lei (circa 50.000 euro) și un profit de 198.908 lei. Firma are ca profil tot ”activități de interpretare artistică (spectacole)” și are zero angajați.

Alex Velea, mai mulți bani decât Lino și Mario la un loc

Pe de altă parte, ”GoldenBoy Concept SRL”, firma deținută de  Alex Velea, a înregistrat în anul 2018 o cifră de afaceri de 938.911 (aproximativ 190.000 euro) și un profit de 383.896. Firma lui Velea are un singur angajat și datorii de 86.416 lei. Bilanțul pentru anul fiscal 2019 nu este însă disponibil.

mario fresh, ales velea
Mario Fresh a crescut în casa lui Alex Velea

S-au certat Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh de la bani? Până acum, nu au existat indicii în acest sens iar apropiații vorbesc mai degrabă despre un conflict pornit de la dispute de natură personală. Pe de altă parte, între cei trei nu era doar o relație de prietenie ci și un business care producea mulți bani. Ca în orice divorț, atunci când s-a produs ruptura, protagoniștii s-au gândit și la posibilele pierderi pe care le vor avea atunci când vor rămâne pe cont propriu.

Lino Golden și Mario Fresh au lucrat cu Alex Velea din anul 2015. Acesta nu doar că i-a lansat în lumea muzicii dar i-a și găzduit în casa lui și a Antoniei până când cei doi ”s-au făcut mari” și s-au mutat singuri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexia Eram ”îl ia la mișto” pe Alex Velea! Ce a putut să facă fiica Andreei Esca la ziua lui Lino Golden! Ea ar fi la baza scandalului dintre Lino, Mario și soțul Antoniei

Lino Golden, atac subtil la adresa lui Alex Velea. Ce spune trapperul despre industria muzicală din România

Scandalul abia acum începe! Lino Golden, anunț îngrijorător pe Instagram: „Mă amenință și cu bătaia!”

7 zodii vor avea protecție din partea astrelor în această săptămână

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies