Câți copii are Vali Vijelie. Manelistul este mândru de moștenitorii săi FOTO

Câți copii are Vali Vijelie. Manelistul este un tată autoritar.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Câți copii are Vali Vijelie. Manelistul este mândru de moștenitorii săi, chiar dacă uneori a fost mai autoritar cu aceștia.

Câți copii are Vali Vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cei mai celebri artiști de manele din România. Artistul are patru copii și se mândrește cu aceștia. Vali Vijelie este căsătorit și are doi copii cu actuala sa soție, iar ceilalți doi băieți ai manelistului sunt dintr-o relație anterioară. 

Averea mea cea mai mare sunt copii mei. a scris Vali Vijelie pe Facebook.
Averea mea cea mai mare sunt copii mei. a scris Vali Vijelie pe Facebook.[Sursa foto: Facebook]

Artistul susține că are niște copii responsabili și muncitori, lucru pentru care îi mulțumește soției sale, care s-a ocupat de creșterea lor.

“Sunt foarte realist. Am cea mai frumoasă meserie din lume, fac oamenii fericiți, cât voi mai putea. Când nu voi mai putea, are cine să-mi ducă mai departe numele. Am cea mai frumoasă familie din lume, copii responsabili și muncitori și asta datorită muncii soției mele, căreia îi voi mulțumi mereu.

Carmen s-a ocupat de educația copiilor, de pregătirea și formarea lor, eu am fost mai mult pe drumuri și cu recompensele. Mi-aș fi dorit să o ajut, însă sigur n-aș fi putut s-o fac atât de bine cum a făcut-o ea”, a mărturisit Vali Vijelie.

Citeste si: Care este numele real al lui Vali Vijelie. Puțini sunt cei care cunosc acest detaliu despre manelist

Câți copii are Vali Vijelie
Câți copii are Vali Vijelie[Sursa foto: Instagram]

Vali Vijelie nu își răsfață copiii

Vali Vijelie are niște copii responsabili pe care i-a învățat să prețuiască banul și lucrurile pe care le primesc. Așa că copiii manelistului nu sunt răsfățați în vreun fel.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Fata și băiatul meu prețuiesc banul, iar dacă au primit un lucru, chiar și ceva scump, înseamnă că l-au meritat. Nu sunt răsfățați și învață bine. Cati a luat bacalaureatul cu o medie bună și sunt foarte mândru de ea”, a mai spus manelistul.

Câți copii are Vali Vijelie
Câți copii are Vali Vijelie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soția lui Vali Vijelie. Vezi cum arată Carmen Rusu FOTO

Câți copii are Vali Vijelie
Câți copii are Vali Vijelie[Sursa foto: Instagram]

Vali Vijelie a avut o copilărie grea

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă. Manelistul a crescut alături de bunica și de frații săi. În timpul vacanțelor școlare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca câmpului, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

În prezent, Vali Vijelie este unul dintre cei mai renumiți artiști de manele din România.

Vali Vijelie, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Pus în fața întrebării  “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?” , artistul a vorbit despre calitatea textelor din piesele unor colegi  de breaslă. 

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (...)Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neaparat să cânți doar manele(...) Și atunci omul se simte bine(...) Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea”, spune Vali Vijelie.  

Băiatul nelegitim al lui Vali Vijelie s-a mutat în Anglia

Acum, Florin este însurat, locuiește în Marea Britanie și pare că are o relație bună cu tatăl său.

Întrebat în emisiunea lui Denise Rifai dacă regret ceva în relația cu Florin, fiul său nerecunoscut, Vali Vijelie a acceptat să vorbească despre tânăr.

”Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât. De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul. Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: ”Dacă nu muncești, cu mine o închizi”, a spus Vali Vijelie.

Citeste si: Vali Vijelie, în lacrimi ”Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere” Care este cea mai mare durere a manelistului VIDEO

”Dar cu ce a greșit?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”A făcut o greșeală vizavi de fratele lui, Rafael. Nu are rost s-o discutăm, și-a asumat-o. M-a sunat și mi-a spus că știe că a greșit. I-am spus că trec totul cu vederea, și l-am rugat să se ducă la muncă și să-și vadă de treaba lui. Acum, nu mai e în România, e plecat în Anglia cu soția lui. Vorbim tot timpul. M-a întrebat dacă mai sunt supărat pe el. I-am spus că nu și că pentru mine este important să-i fie bine. Mi-a zis că îi e bine acolo, că tocmai își ia un atestat de macaragiu. I-am spus  să facă ce vrea, eu doar îl ajut!”, a mărturisit Vali Vijelie despre relația cu fiul său.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Vali Vijelie. Vezi cum arată Carmen Rusu FOTO

Care este numele real al lui Vali Vijelie. Vezi de ce nu își sărbătorește manelistul ziua de naștere

Vali Vijelie, distracție de zile mari pe o plajă din Zanzibar. Manelistul a încins atmosfera în Tanzania VIDEO

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Cutremur în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra: SUNT ÎN VIAȚĂ

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Află cât mai ai de trăit. Totul durează 10 secunde

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies