Catinca Roman a slăbit 7 kilograme! Şi-a schimbat radical stilul de viaţă! "Se aşază altfel hainele pe mine"

Catinca Roman şi-a schimbat stilul de viaţă şi culege deja rezultatele. A reuşit să slăbească 7 kilograme deja.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere 

"La început a fost foarte greu, făcusem o pauză destul de mare. Oricum, la nivelul ăsta, cum fac acum, nu mai făcusem niciodată. Am mai multă energie şi mai mult chef de viaţă când plec de la sală. Am slăbit 7 kilograme şi se aşază altfel hainele pe mine", a spus Catinca Roman într-un interviu pentru Teo Show.

fara descriere

Catinca Roman este foarte decisă să îşi schimbe definitiv stilul de viaţă şi, mai mult, să înceapă să participe şi la competiţii sportive. "Vreau să particip la un maraton! Nu m-am îndrăgostit! Pur şi simplu am ajuns la un nivel interior şi psihic în care mă simt foarte bine şi vreau să mă perfecţionez", a explicat ea la Kanal D.

fara descriere

Antrenorul personal al Catincăi e foarte mulţumit. "Dietă, combinăm aparate, improvizăm. Nu încearcă să mă păcălească, ştie că o face pentru ea".

Catinca Roman se simte foarte bine de când a început să facă mişcare, să ţină dietă şi să slăbească. "Când am ajuns la el nu eram în cea mai bună stare, dar, încet-încet m-a pus pe picioare!", a mai spus fiica Mioarei Roman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate