WOW

Caz cutremurător! Două fetiţe de 11 ani s-au sinucis, după ce colegii lor le-au hărţuit pentru că erau lesbiene

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Caz cutremurător! Două fetiţe de 11 ani s-au sinucis, după ce colegii lor le-au hărţuit pentru că erau lesbiene

Durere fără margini într-o familie din Statele Unite ale Americii. La doar 11 ani, au considerat că sunt lesbiene. Zi de zi, cele două micuţe au fost hărţuite de colegii lor. Părinţii micuţelor suspectează că ar fi ştiut ce se întâmplă cu fiicele lor.

În Dakota de Nord, SUA, Madiesen Foxx Paulsen şi Sophia Leaf-Abrahamson au decis să se sinucidă, din cauza comentariilor răutăcioase pe care le primeau la şcoală. Madiesen s-a sinucis, împuşcându-se cu pistolul tatălui ei, iar Sophia s-a spânzurat în subsolul casei sale.

Autorităţile caută motivul exact pentru care micuţele de 11 ani s-au omorât. Părinţii acestora încearcă să găsească dovezi în calculatoarele celor două fetiţe. Cele două familii nu credeau că fiicele lor suferă atât de mult.

"Există o problemă reală în această şcoală şi o pot spune cu îndrăzneală, pentru că ştiu că agresiunea continuă şi că oamenii se uită în altă direcţie", a declarat un părinte pentru The Sun.

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune