Caz șocant în Harghita! O femeie de 62 de ani a stat două nopți într-o pădure. Polițiștii au găsit-o la timp, dar nu a știut să explice de ce era acolo

O femeie de 62 de ani din Harghita a fost căutata de poliștiști mai bine de 43 de ori. Au găsit-o într-o pădure, dar femeia nu a știut să explice ce căuta acolo.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Caz șocant în Harghita! Femeie de 62 de ani a stat 2 nopți în pădure
Caz șocant în Harghita! Femeie de 62 de ani a stat 2 nopți în pădure


In articol:

O femeie de 62 de ani din oraşul Borsec, judeţul Harghita, a fost găsită în viaţă după 43 de ore de căutări la care au participat salvamontişti, jandarmi, poliţişti, voluntari de la SVSU şi de la o asociaţie off road, dar şi localnici. Ea a fost găsită într-o zonă împădurită, unde ar fi petrecut două nopţi, la temperaturi scăzute, însă nu a putut explica unde a fost.

Caz șocant în Harghita! O femeie de 62 de ani a stat două nopți într-o pădure. Polițiștii au găsit-o la timp, dar nu a știut să explice de ce era acolo

Citeste si: Peste 3.000 de bucureşteni s-au înscris pentru a fi testaţi pentru noul coronavirus, în cadrul proiectului „Testăm pentru Bucureşti”

Reprezentanţii Salvamont Borsec au anunţat, vineri seară, pe Facebook, că activitatea de căutare a persoanei date dispărută a luat sfârşit.

„Din fericire după 43 de ore de activitate persoana a fost găsită în viaţă, cu mici contuzii, dar starea ei era bună", au arătat aceştia.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Polițistul care a fost concediat după ce și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi e dator vândut! Kovacs Valer depinde acum doar de salariul mic al soției sale, care e cameristă la un hotel!

Potrivit Poliţiei Judeţene Harghita, femeie de 62 de ani din oraşul Borsec a plecat de acasă în 20 mai, dispariţia ei fiind anunţată la Poliţie în aceeaşi seară.

Citeste si: Sinucidere şocantă! Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A fost decapitat pe loc

De atunci, ea a fost căutată de poliţişti, jandarmi, voluntari ai SVSU, salvamontişti, membri ai unei asociaţii off road şi localnici.

Femeia a fost găsită vineri după-amiază, fiind slăbită, dar teafără, la circa 3 kilometri de oraşul Borsec, într-o zonă împădurită.

„Din pricina stării de sănătate, femeia nu a putut furniza detalii despre traseul pe care l-a urmat, ori alte amănunte care să lămurească dispariţia sa şi dinamica acestui interval de timp, aspecte ce rămân în sarcina poliţiştilor anchetatori", a transmis Poliţia Harghita.

Reprezentanţii Primăriei Borsec au spus că este "aproape inexplicabil" cum femeia a supravieţuit două nopţi în pădure, la temperaturi scăzute, ea având diabet.

Urmatorul articol
Citește și:

A găsit 4 ghemotoace de blană într-o tufă și a decis să-i ia acasă. Când s-au făcut mari...surpriză! Ce erau, de fapt, creaturile

Vulpița, apariție șocantă într-un magazin din București. Oamenii și-au dat coate când au văzut cum era îmbrăcată

Sorin Ovidiu Vântu, avertisment devastator! România nu mai are nicio şansă! Ce spune controversatul om de afaceri?

Un botoșănean a venit la spital cu un borcan băgat în posterior. Anul trecut a ajuns la spital, în aceeași zi, cu un pahar tot acolo

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies