Caz șocant într-un cimitir din Iași! Un mormânt a fost mutat cu buldoexcavatorul în mod ilegal, pentru a face loc unui alt mort

Caz șocant într-un cimitir din Iași după ce enoriașii au descoperit că mormântul rudei decedate a fost smuls și mutat într-un alt loc.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Un enoriaș din Iași este foc și pară după ce a descoperit că mormântul soacrei sale a fost mutat în alt loc, iar în locul bătrânei decedate s-a făcut spațiu pentru îngroparea unui alt mort, care provine dintr-o familie cu relații în administrația locală.

Citeste si: Răzvan Fodor suferă de o bolaă incurabilă! Primele declarații ale soției: „Oricând poate face o criză”

Citeste si: Bărbat de 37 de ani, păcălit de o puștoaică de 18 ani pe care a dus-o la hotel pentru o partidă de amor! Ce s-a întâmplat acolo

Citeste si: Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Gabriela Firea a ieșit plângând de la ședință

Caz șocant într-un cimitir din Iași! Un mormânt a fost mutat cu buldoexcavatorul în mod ilegal, pentru a face loc unui alt mort

Gheorghe Petrei spune că preotul și primarul au încercat să ascundă acest fapt, deși el a pornit o anchetă pentru a-și găsi dreptatea.

„Tatăl lui Fedeleș a murit la aproape o săptămână după ce a decedat socrul meu. Am aflat de la vecinii care l-au văzut că a folosit buldoexcavatorul Primăriei Scobinți pentru a muta mormântul. A smuls temeliile din pământ, a smuls chiar și crucea, și le-au mutat. Am martori care au lucrat acolo și au spus totul. Domnul polițist Vasile Boianu și-a făcut datoria la început și a înaintat o plângere penală, dar apoi s-a pensionat și nu s-a mai făcut nimic. Multă vreme, soacra mea s-a rugat la alt mormânt decât al soțului decedat”, povestește ieșeanul Gheorghe Petrei, conform BZI.

fara descriere

Deși enoriașul ceruse ajutor în instanță, iar ancheta se afla în desfășurare, la mormânt a fost amenajat un cavou, cu temelie de beton înfiptă adânc în pământ.

„Pe ei nu i-a interesat că se face o anchetă și au construit un cavou acolo. S-au acoperit multe dovezi, însă am avut inspirația să fac poze. Se vede foarte clar doar din imagini cum mormântul socrului meu era într-o anumită poziție, iar după o perioadă este în altă locație, cu temelia smulsă din pământ. L-am întrebat pe primar cum a putut să accepte să se facă așa ceva cu buldoexcavatorul Primăriei. El a spus că nu vrea să se implice, dar deja este implicat”, a mai spus Gheorghe Petrei.

fara descriere

Preotul nu a vrut să se implice în mod oficial în acest caz și spune că așteaptă verdictul instanței.

„Amândoi sunt enoriași în parohia noastră și nu pot lua partea unuia sau a celuilalt. Nu pot să mă pronunț cu privire la ce s-a întâmplat acolo sau cine este vinovat. Lăsăm organele de cercetare să finalizeze ancheta și să vedem ce concluzii vor trage aceștia. Vom vedea ce măsuri luăm după finalizarea anchetei”, a spus Gheorghe Tincu Stavarache, preot paroh în Scobinți, Iași. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate