Caz uluitor. O româncă, săltată pe aeroportul din Frankfurt! Nemţii i-au preluat fiica de un an şi au trimis-o într-un centru de plasament

Scenă uluitoare pe aeroportul din Frankfurt. O româncă a fost săltată de autorități, iar fiica ei, de un an și jumătate, a ajuns într-un centru de plasament.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

O româncă de 28 de ani a fost arestată de către autoritățile din Germania chiar pe aeroportul din Frankfurt. Tânăra se afla acolo cu fiica ei în vârstă de un an și jumătate. Aceasta a ajuns într-un centru de plasament după ce românca a fost arestată.

Femeia are un iubit, însă acesta nu este tatăl biologic al fetei, așa că nu a avut dreptul de a o lua acasă pe cea mică.

Românca avea de plătit 1.900 de euro amenzi. Vestea bună este că nu va mai fi nevoită să achite acești bani, însă va sta timp de 95 de zile în închisoare. 

Încă o adolescentă dispărută

Dramă pentru familia unei adolescente din județul Olt. La scurt timp după ce a urcat într-o mașină de ocazie, tânăra parcă a intrat în pământ, iar acum părinții și cei dragi sunt disperați și o caută fără încetare.

Adolescenta, pe nume Alexandra, a dispărut ieri dimineață de acasă, după ce a ajuns în Caracal singură. La întoarcere, însă, Alexandra ar fi apelat la o mașină de ocazie. După ce părinții și cei dragi nu au mai reușit să dea de ea, a fost anunțată dispariția la Poliție. Toți cei care știu ceva despre acest caz, sunt rugați să sune cât mai repede la numărul de urgență 112, ori la numărul de telefon indicat de către părinții Alexandrei, care au apelat și la rețelele de socializare, pentru ca fata să fie găsită cât mai repede.

Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Menționez că era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ȘI TENEȘII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare șaten deschis, și mărimea se poate observa în fotografie.

Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156. Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!”, se arată într-o postare distribuită de mii de oameni pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate