Cazul Caracal. Experiment incredibil: în cât timp arde un porc întreg. Minte sau nu Gheorghe Dincă? Vezi rezultatul | FOTO

Cazul Caracal. Un site din Estonia a postat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu ororile pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis..

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cazul Caracal. Un site din Estonia a realizat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut, pentru a se vedea ce mai rămâne din cadavru și durata arderii complete a acestuia. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu cazul Caracal, în care criminalul Gheorghe Dincă susține că a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu într-un butoi improvizat, folosind drept catalizatori câteva kilograme de vaselină și pastile de carbid.

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție șocantă în fața anchetatorilor: „Nu mă mai stresați”

Citeste si: Primul avocat al lui Gheorghe Dincă: „A recunoscut crimele imediat după ce a discutat singur cu un poliţist"

Iată și considerațiile lui Mihai F., internautul care a dezbătut cazul care a îngrozit România după ce a comparat rezultatul testului estonienilor cu afirmațiile anchetatorilor de la Caracal, bazate pe mărturia criminalului Gheorghe Dincă.

fara descriere

Vezi experimentul INCREDIBIL pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate