Cazul Caracal. Experiment incredibil: în cât timp arde un porc întreg. Minte sau nu Gheorghe Dincă? Vezi rezultatul | FOTO

Cazul Caracal. Un site din Estonia a postat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu ororile pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis..

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cazul Caracal. Un site din Estonia a realizat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut, pentru a se vedea ce mai rămâne din cadavru și durata arderii complete a acestuia. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu cazul Caracal, în care criminalul Gheorghe Dincă susține că a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu într-un butoi improvizat, folosind drept catalizatori câteva kilograme de vaselină și pastile de carbid.

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție șocantă în fața anchetatorilor: „Nu mă mai stresați”

Citeste si: Primul avocat al lui Gheorghe Dincă: „A recunoscut crimele imediat după ce a discutat singur cu un poliţist"

Iată și considerațiile lui Mihai F., internautul care a dezbătut cazul care a îngrozit România după ce a comparat rezultatul testului estonienilor cu afirmațiile anchetatorilor de la Caracal, bazate pe mărturia criminalului Gheorghe Dincă.

Vezi experimentul INCREDIBIL pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P