Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, trecut prin 7 interviuri psihologice. Ce spun agenții FBI

Noi detalii în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a trecut prin 7 interviuri psihologice. Uite ce spun agenții FBI.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi detalii în cazul care a cutremurat întreaga țară! Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, cel care a luat cu mașina la ocazie fete, apoi le-a sechestrat în locuința sa și le-a omorât, a trecut prin șapte interviuri psihologice. Astfel, bărbatul a stat nu mai puțin de  22 de ore de vorbă cu profilerul Poliției Române. Însă, până acum, Gheorghe Dincă nu a putut fi ”descifrat” de autorități. Agenții au tras concluzia că Gheorghe Dincă tratează femeile ca pe niște obiecte, iar criminalul nu le spune victimelor pe nume, ci le numește ”fata numărul 1” și ”fata numărul 2”.

De asemenea, profilerul Poliției Române a constatat faptul că Gheorghe Dincă este foarte legat de nevoile primare, conform Antena 3.

Citeste si: Stenograma la care familia Melencu a luat foc! Dialogul halucinant dintre Gheorghe Dincă și soția lui: „Scoate câinii din curte! Ocupă-te de copii!”

Citeste si: A fost prins criminalul pădurarului din Sirețel! Este un puști de 17 ani

Citeste si: Situație halucinantă în București! O șoferiță care depășea pe linia de tramvai i-a cerut vatmanului să se dea la o parte

Gheorghe Dincă a primit interdiciție la spovedanie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că, deși Gheorghe Dincă și-a exprimat dorința de a sta de vorbă cu un preot, anchetatorii nu sunt de acord.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: „Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!”. Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate