Cazul Caracal. Un copil de 11 ani ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă

Cazul Carcal. Apar noi informații din dosar! Un copil de 11 ani ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bombă sau nu în cazul Caracal? Au apărut noi informații în cel mai citit dosar din momentul actual! Conform ultimelor informații apărute, ultima persoană care ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă ar fi fost un copil în vârstă de 11 ani.

Din documentul prin care procurorul Ovidiu Cristian Popescu este trimis în judecată disciplinară reiese acest lucru.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc. Dan Ristin, patronul echipei Victoria Felnac, a fost găsit mort

Citeste si: Cutremurător! Cum a venit soțul Ionelei Prodan la cimitir la un an și jumătate de la moartea îndrăgitei cântărețe! Bărbatul era de nerecunoscut

Citeste si: Ce a pățit angajatul primăriei care l-a înjurat pe Tudor Chirilă? Procurorii au finalizat dosarul după ce vedeta i-a făcut plângere penală

„Documentul este devastator pentru autorități. Pentru modul în care a debutat ancheta și a continuat ancheta. În momentul în care pornești pe o cale greșită, vei merge pe acea cale greșită, tu având impresia că lucrurile sunt cum trebuie. Este vorba de documentul prin care Ovidiu Popescu, procurorul de la Caracal, este trimis în judecată disciplinară. Acest copil de 11 ani este cel care le spune pentru prima dată polițiștilor autorităților că a văzut-o pe Alexandra urcând într-o mașină break, gri. Doar că el a identificat-o ca fiind un BMW, pentru că era un copil și nu știa prea bine care sunt mărcile auto. Drept urmare, polițiștii fără alte verificări, fără să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere, fac trei percheziții la adrese greșite”, a explicat jurnalista Ana Maria Bujor la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate