Cazul emoționant al unui copil diagnosticat cu cancer

Un băiețel în vârstă de un an și trei luni are mare nevoie de ajutor. Copilul a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Distribuie pe:

Cazul emoționant al unui copil diagnosticat cu cancer

Părinții unui micuț, în vârstă de doar un an, își plâng durerea, după ce fiul lor a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Băiatul poate fi tratat în Elveția printr-o investigație care costă 65.000 de dolari, bani pe care familia actualmente nu îi are.

„El este Cătălin, un puișor de copil, la cele doar 15 luni a fost diagnosticat cu Retinoblastomă bilaterală, este o formă foarte rară de cancer la ochi întâlnită la copiii nou-născuți (rata 1:30.000).

Citeste si: VIDEO! O româncă a vrut să se sinucidă la Roma. S-a aruncat pe șinele de metrou

Citeste si: Manelistul Babi Minune, jigniri oribile la adresa lui Alex Velea: “Calmează-te, că ai 40 de ani și-un metru cincizeci...” | VIDEO

Citeste si: Câinii jurnalistei Cristina Țopescu nu ar fi murit de foame, ci ar fi fost uciși

Cătălin are nevoie de o investigație cât mai urgentă care poate fi făcută în Elveția. Tratamentul este unul specific, pentru fiecare ochi în parte și durează aproximativ 6 luni. Dacă tumoarea malignă nu este tratată urgent riscă pierderea vederii și chiar a ochișorilor. Pentru a putea începe tratamentul cât mai urgent, familia are nevoie de 65,000.00$, suma imposibil de adunat pentru părinții lui Cătălin.

Cazul emoționant al unui copil diagnosticat cu cancer

Dacă 65.000 de persoane ar dona cate 1$, îl putem salva pe micuț!", a postat familia băiatului, pe un site de socializare.

S-au strâns circa 8.000 de euro până în data de 30 decembrie, însă familia are nevoie în continuare de suport financiar, pentru a reuși să strângă suma necesară intervenției.
Nu-mi vine să cred că eu vorbesc despre asta...", este anuntul publicat pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate