Cazul Sorina. Ce a făcut mama adoptivă a Sorinei, după ce a câștigat procesul

Mama adoptivă a Sorinei a făcut primul pas pentru a pleca din țară cu micuța.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Cazul Sorina. La o zi după ce Judecătoria de la Slatina au decis că Sorina poate pleca din țară cu părinții săi adoptivi, familia Săcărin, Ramona Săcărin a luat astăzi primele măsuri.

Mama adoptivă a mers astăzi la Serviciul de Paşapoarte, unde a luat pașaportul Sorinei, care fusese reţinut de Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Ramona Săcărin a declarat că nu ştie când vor pleca deoarece nu şi-au făcut încă planuri, pentru că nu ştiau când vor intra în posesia documentului pentru a putea părăsi ţara.

Citeste si: Doliu uriaș! Luciano De Crescenz a murit în spital

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Jador și Ella s-au dezlănțuit în casa băieților! Imagini interzise minorilor, cu cei doi pe podea

Citeste si: Imagini incredibile de pe plajele din Eforie! Reacția unei femei când a văzut câți nudiști sunt: ”Am rămas cu gura căscată”

Fetița adoptată din Baia de Aramă poate părăsi oricând România, după ce familia Săcărin a câștigat procesul. Nu se știe, însă, când va ajunge fetița în Statele Unite ale Americii.

Imediat după ce judecătorii de la Slatina au decis că Sorina poate să plece din țară cu părinții adoptivi, la București au fost demarate trei procese pentru împiedicarea scoaterii din România a fetiței.

Cazul Sorina. Ce spune fiica familiei Șărămăt despre filmulețul cu Sorina

Recent, a apărut o filmare cu Sorina în care spune cât de fericită este pentru că urmează să plece în America. Însă fiica familiei Șărămăt, care a avut grijă de micuța Sorina, susține că fetița ar fi fost obligată să spună așa ceva în fața camerei. Mai mult decât atât, Adelina Șărămăt a dat de înțeles că fericirea de pe chipul Sorinei ar fi una falsă.

„Nu e Ramona cea care o întreabă pe Sorina ce vrea să se facă când o să fie mare e avocata Clara Istrate. Nu se întreabă cu cuţitul sau vreți să ne arătaţi că o puteți convinge să zică ce vreți🤔. Uitați-vă cum răspunde cu teroare unde o să plece, a fost întrebată unde o sa plece nu unde ar vrea", a scris Adelina Saramat pe Facebook.

foto: captură video Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cazul Sorina. Ce a făcut mama adoptivă a Sorinei, după ce a câștigat procesul

Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt | EXCLUSIV

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Cazul Sorina. Lovitură dură dată de avocata familiei Șărămăt imediat după ce judecătorii au decis că fetița poate pleca în SUA

Decizie bombă: Sorina poate pleca în SUA cu părinții adoptivi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies