Imagini incredibile de pe plajele din Eforie! Reacția unei femei când a văzut câți nudiști sunt: ”Am rămas cu gura căscată”

Imagini incredibile au fost surprinse pe plajele din Vadu și Corbu! Cum a reacționat o femeie când a văzut atât de mulți nudiști.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O femeie a avut o reacție incredibilă când a văzut cât de multe persoane practică nudismul la malul Mării Negre. Litoralul românesc dispune de două plaje speciale pentru nudiști, între Eforie Nord și Eforie Sud.

Singurele plaje pentru nudişti amenajate sunt între Eforie Nord şi Eforie Sud: una cu ieşire la mare, alta pe malul lacului Techirghiol. Sectorul e îngrădit cu garduri de stuf discrete şi marcate cu un indicator.

Citeste si: Lumea nu își poate da seama care este mama și care este fiica! La 64 de ani, Angela jură că nu are operații

Interviurile cu persoanele care practică nudismul sunt surprinzătoare. Majoritatea invocă motivul că se simt bine în pielea lor, iar nudismul este benefic atât pentru trup, cât și pentru minte.

Bărbat: "Mă bronzez şi eu uniform, mă simt aşa în larg. E ceva normal, mai ales pentru timpurile de acuma, e democraţie. Dacă nu facem rău.. "

Bărbat: "Mă simt în siguranţă, deci nimeni nu-i cu ochiul pe unul sau pe celălalt, deci suntem dezinvolţi, e un lucru extraordinar de plăcut."

Bărbat:"Le sugerez tuturor să încerce cel puţin o dată pentru că este sănătos pentru corp, dar şi mai sănătos e pentru minte. Pentru că te ajuta să te simţi mai bine doar în felul în care te vezi în oglindă, să-i accepţi pe ceilalţi exact aşa cum arată."

Citeste si: O cunoscută artistă are cancer de sân: „Am primit un cadou nedorit de ziua de naștere”

Citeste si: Scandalos! O asistentă din Mehedinți, către o pacientă minoră: „Vrei să te omor eu?”

Chiar și-așa, o doamnă a mărturisit că nu este în regulă ce se întâmplă, iar măsurile ar fi trebuit să fie mai drastice cu cei care vor să practice nudismul la malul mării.

Femeie: "Când am venit prima dată nici nu ştiam de existenţa acestei plaje şi am rămas efectiv cu gura căscată. De la noi din balconul hotelului luându-l special pe plajă, vedem parte din oamenii ăştia în pielea goală vă daţi seama ce faţă am făcut noi. Mult prea aproape de copii şi mult prea…ar trebui să fie gardul mai înalt zic eu."

Persoanele care practică nudismul în zone neamenajate riscă o amendă de 500 de lei! Mai mult decât atât, nudismul se mai practică neoficial pe plajele de la Vadu, Corbu sau Golful Francez din Costinesti. Însă, dacă cineva face reclamație, există posibilitatea să vă treziți cu o amendă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate