Ce a ajuns să facă Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, pentru bani! A povestit tot: „Face parte dintr-o grupare criminală”

Alexandra Dinu a ajuns să joace în filme americane.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu, nu pare să o ducă deloc rău. La 15 ani de la divorţul de el, frumoasa româncă locuieşte în America unde îl creşte pe Mario, rodul iubirii dintre ea şi fotbalist, şi îşi construieşte o carieră. 
 
„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 16 ani. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru. Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aş dori o fetiţă, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferenţă mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc”, a declarat Alexandra Dinu în cadrul unei emisiuni de televiziune. 
 
În octombrie a fost lansat filmul în care blondina joacă alături de Pierce Brosnan. „E un tip extraordinar, un gentleman. A fost o mare bucurie, mă uitam la el când eram mică”, ea despre actor. 
 
fara descriere
 
„Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat până acum. Este atât de departe de mine! Face parte dintr-o grupare criminală, este o mercenară, intensă, crudă şi violentă. A fost necesară o pregătire fizica intensă. Am învăţat tehnici de luptă, Krav Maga, o disciplină pusă la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de două luni a făcut parte din forţele speciale ale armatei. Am filmat o lună la Londra, iar filmările în sine au fost foarte solicitante fizic şi psihic. S-au desfăşurat în cea mai mare parte, pe timpul nopţii. Aproape toate scenele au fost de acţiune şi au necesitat concentrare maximă ”, a povestit Alexandra Dinu despre rolul ei în filmul „Final Score”
 
fara descriere
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate