Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Doru Meseşan după ce au fost difuzate imaginile în care se ia la bătaie cu Giani Kiriţă

În imaginile de promovare a episodului din această seară Exatlon se vede cum Doru Meseşan răbufneşte şi se împinge cu Giani Kiriţă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

La scurt timp după ce a fost difuzat la TV promo pentru Exatlon, pe contul de Instagram al lui Doru Meseşan a apărut un scurt mesaj.

"E un moment mai greu pentru Doru şi are nevoie de susţinerea noastră. Doru a avut poate cel mai dificil parcurs la Exatlon. A fost nominalizat de 3 ori, dar a trecut cu succes de toate hopurile.

Oricâtă presiune s-a pus pe el, a avut un comportament ireproşabil. Nu ştim câţi ar fi rezistat aşa cum a făcut-o el. Dar, până la urmă, e şi el om. Şi, dacă provocat, ripostezi o singură dată în 3 luni imposibil de grele, asta n-ar trebui să permită nimănui să arunce cu pietre",a scris pe contul lui Doru Meseşan persoana care îi administrează reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Celine Dion a fost acuzată de satanism! Motivul e halucinant

Un autocar a luat foc pe DN1! 58 de oameni au fost evacuaţi

Incredibil ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies